2020-07-05 17:10

UPDATE. TREI români au MURIT și alți CINCI au fost RĂNIȚI într-un accident de microbuz în UNGARIA. Ce măsuri a luat Ministerul de Externe

 |  10:07
UPDATE. TREI români au MURIT și alți CINCI au fost RĂNIȚI într-un accident de microbuz în UNGARIA. Ce măsuri a luat Ministerul de Externe

Trei români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi în accidentul produs sâmbătă în Ungaria, în care a fost implicat un microbuz din România. Autovehiculul s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Ungaria.

UPDATE 15.56. Unul dintre cetăţenii români răniţi în accidentul din Ungaria a fost externat, ceilalţi patru fiind în stare stabilă. Se fac demersuri pentru repatrierea trupurilor celor trei persoane decedate în accident, au anunţat prezentantanţii Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în raza localităţii Szolnok, a precizat MAE.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite. Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare. Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Consulatul General al României la Szeged menţine cazul în atenţie şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţa consulară necesară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz