2019-12-06 05:29

Trei trenuri de persoane, blocate în judeţul Timiş. Un camion a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferată

 |  07:06
Trei trenuri de persoane, blocate în judeţul Timiş. Un camion a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferată

Trei trenuri de persoane au rămas blocate, luni seara, în judeţul Timiş, după ce un camion a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferată. Imediat după incident, şoferul a fugit de la faţa locului.

Liderul Sindicatului Mişcare Comercial CFR Timişoara, Petrică Stoian, a precizat, că un camion a trecut cu remorca ridicată calea ferată şi a rupt toate firele de contact.

Astfel, trei trenuri - două Regio care circulă în judeţul Timiş şi unul InterRegio pe ruta Timişoara-Mangalia - au rămas blocate.

"Un camion a trecut calea ferată printr-un pasaj în halta din Belinţ, cu remorca ridicată, şi a rupt toate firele de contact pe care le avem noi. Două trenuri de persoane au rămas blocate, iar trenul Timişoara - Mangalia, tot de persoane, a plecat din gara Timişoara Nord şi va sta puţin la Topolovăţu Mare, unde va fi preluat de o locomotiva Diesel. Suntem pregătiţi. Oamenii au primit apă minerală de la angajaţii noştri, am trimis maşina chiar pe câmp cu lăzi de apă minerală rece. Faza de remediere a defectelor e aproape de finalizare. Sunt două trenuri de persoane Regio şi un InterRegio, Timişoara - Mangalia, dar nu pot să vă spun despre câţi călători este vorba", a precizat Petrică Stoian pentru Mediafax.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere, poliţiştii căutându-l pe şoferul camionului care a produs incidentul.

"Din spusele martorilor este vorba de un camion care a agăţat firele de contact ale CFR cu o remorcă, dar care a şi plecat de la faţa locului. Încercăm să îl identificăm pe şofer", a afirmat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-21Parerea ta...

JAFUL CONTINUA ?
21 Iul 2015

“Un fost condamnat definitiv pentru luare de mită a ajuns şef la CFR Calatori . Marcel Litră conduce de doua luni serviciul Suport Afaceri şi Managementul Performanţei, fără drept. Şi nu e singura angajare cu cântec din companie: neamuri, soţii, prieteni şi prieteni ai prietenilor au ajuns pe statul de plată al companiei fără concurs. Asta in vreme ce cateva sute de angajati sunt suspendati din functii pentru ca ar fi luat mita de la asa zisi calatori cate 5 lei. În urmă cu aproximativ trei ani domnul Litră a fost condamnat. Mita a fost dovedită, ulterior, Szenteş Iosif, actualul director general, l-a recomandat ca şef de serviciu. În 2015 a fost numit de acesta la şefia respectivului serviciu pentru managementul performanţei. În timp ce domnul director Szenteş are pe conştiinţă soarta a 300 de familii. A existat acel dosar “Naşul”, unde au fost cercetaţi o serie de naşi de tren pentru luare de mită: 3 lei, 5 lei. Aceştia, corupţii societăţii, stau acasă cu contractele de muncă suspendate” Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(jurista sefa),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(director general), etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau probe clare pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray