2020-04-10 06:21

Trei indivizi l-au bătut pe paznicul unei fabrici şi au furat seiful în care se aflau 5.000 de lei

 |  18:28
Trei indivizi l-au bătut pe paznicul unei fabrici şi au furat seiful în care se aflau 5.000 de lei

PoliţiaSibiu a început, ieri, o anchetă după ce seiful unei fabrici de cherestea dinTălmaciu a fost furat de trei persoane care l-au bătut cu leviere şi bâte pepaznicul firmei, pe care l-au legat de mâini şi de picioare, apoi au urcatseiful într-o maşină a aceleiaşi societăţi şi au fugit.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu,inspectorul Luciana Balteş, dispeceratul a fost sesizat, ieri-dimineaţă, că lao fabrică de cherestea din localitatea Tălmaciu paznicul a fost bătut de treipersoane necunoscute, care au fugit apoi cu o maşină a firmei şi cu seiful încare se aflau aproximativ 5.000 de lei, transmite corespondentul Mediafax. "Lafaţa locului s-a deplasat echipa operativă, care face cercetări. Pazniculsocietăţii a fost lovit şi a fost legat de mâini şi de picioare, iar apoiautorii au fugit cu o maşină cu remorcă, în care au urcat seiful", adeclarat Luciana Balteş. Potrivit sursei citate, maşina a fost descoperită lacâţiva kilometri distanţă, însă seiful nu a fost găsit.

Înurma incidentului, paznicul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de UrgenţăSibiu, având traumatisme şi fracturi. "Pacientul a suferit un traumatismcranio-facial cu ablaţie dentară post-traumatică, fractură de sinus maxilardrept, traumatism la nivelul genunchiului drept şi al braţului stâng", adeclarat, corespondentului Mediafax, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt alspitalului. Potrivit sursei citate, bărbatul a rămas internat în Secţia ORL.

Poliţiştiiîncearcă să îi identifice pe făptaşi, iar dacă vor fi prinşi, aceştia vor ficercetaţi pentru furt şi vătămare corporală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine