2019-05-26 09:06


Tribunalul Bucureşti a REVOCAT cererile de EXTRĂDARE pentru Elena Udrea şi Alina Bica

 |  18:13
Tribunalul Bucureşti a REVOCAT cererile de EXTRĂDARE pentru Elena Udrea şi Alina Bica

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri, revocarea cererilor de extrădare pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Decizia nu este una definitivă și poate fi contestată, în 24 de ore, de către Ministerul Justiţiei.

Cu câteva ore înainte, ministrul Justiției Tudorel Toader a postat un mesaj întitulat ”Simple precizări” în care a făcut referire la sentinţele pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarele care le vizează pe Elena Udrea şi Alina Bica.

”Astazi, la orele 11.45, la MJ au ajuns doar dispozitivele hotărârilor de suspendare a executării pedepselor pentru condamnatele din Costa Rica. Urmează ca MJ să primească documentaţia completă. Urmează ca fiecare să îşi cunoască şi să îşi realizeze competenţele legale, iar opinia publică sa fie corect informată!”, a scris, vineri, pe Facebook, Tudorel Toader.

ICCJ a suspendat executarea pedepsei în cazul Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu. Totodată, instanţa a decis suspendarea pedepsei de 4 ani cu executare pentru fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în urma contestaţiei formulate de avocaţii săi în legătură cu formarea completurilor de cinci judecători.

Deciziile instanţelor sunt consecinţa hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Avocatul din Costa Rica al celor două a cerut punerea lor în libertate, ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei în cazul lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-21

TAGURI: extradare, cereri, udrea, bica, tribunal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIN OAMENI VERZI - ROSI .
21 Dec 2018

PENTRU NISTE CURVE FURACIOASE , HOATE , SAU BAGAT TOTI LA MIJMASURI . NICI EI NU MAI STIE CE FAC . BANI FURATI CINE II DA INAPOI ?
CCR= ANEXA PSD
21 Dec 2018

CCR spune ca '' CONSTITUIREA COMPLETURILOR DE 5 JUDECATORI A FOST UNA NELEGALA ''. DAR ESTE LEGAL CA JUDECATORUL lazaroiu SUSTINUT DE MAFIA PSD SA ACTIVEZE SI DUPA CE I-A EXPIRAT MANDATUL DE 9 ANI. EL SE AFLA IN AL ZECELEA AN DE JUDECATOR PSD ( pardon CCR ). UNDE-I DREPTATEA SI CORECTITUDINEA BORFASILOR. ??????
ANONIM
21 Dec 2018

ESTI PE FELIE . BANI JMENUITI CIND SE RECUPEREAZA SI DE UNDE ? TOATE CURVELE VESTITE ALE TARI
ANONIM
21 Dec 2018

Poate se imbolnaveste grefiera si ia concediu medical pana dupa sarbatori cand, o sa parvina la MJ ceea ce se vrea urgentat acum! Ori nu ajung porcariile instantei la MJ, ori de la noi se trimit pe un nr de fax gresit, inca se pot intampla pt japita destule, nu cred ca merita netaxata sa stea in lux!
@ CIOCIOLINA
22 Dec 2018

ELENA UDREA VREA SA SE INTOARCA IN ROMANIA . BASESCU TRAGE ZILNIC O LABA DE CONTROL .
REVOLTA2
22 Dec 2018

dorneanu si gasca arestati.au distrus justitia in tara .ccr desfiintata urgent.
ANONIM
22 Dec 2018

La CCR JUDECATORUL lazaroiu propus de mafia psd ARE MANDATUL EXPIRAT DE UN AN DE ZILE. SE AFLA IN ILEGALITATE. CCR ESTE MAFIA CARE A DISTRUS ROMANIA SI JUSTITIA. DORNEANU ARESTAT URGENT.
JUSTITIABILUL
22 Dec 2018

Cartelul condamnaților ar fi făcut o chetă de o jumătate de miliard de euro pentru a scăpa de pușcărie! Da, oameni buni, așa se vorbește în piață! Că toate deciziile „surprinzătoare” și rapide date în ultima perioadă de CCR și anumite instanțe nu sunt întâmplătoare. Că, dincolo de obsesia lui Dragnea de a scăpa de pușcărie și dosare, mai există o grupare, de mari oameni de afaceri români și străini, ce ar fi cotizat la un buget care să fie distribuit celor implicați. Buget care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro. Conform zvonului, există și niște persoane de încredere care s-au ocupat cu operațiunea. Iar una dintre aceste persoane ar fi Cătălin Voicu. Căruia, conform acelorași zvonuri, câteva dintre judecătoarele ajunse acum la butoanele justiției din România îi spun Tăticu'.
Random imageUltimele stiri


STARBAG