2020-06-07 00:35

“Tricolorul” se închide. “România Mare” mai apare doar cu sprijin financiar

 |  08:23
“Tricolorul” se închide. “România Mare” mai apare doar cu sprijin financiar

Florentin Dincă

Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Tudor, a dezvăluit la o emisiune TV soarta publicațiilor pe care tatăl său le-a înființat și la care a ținut ca la ochii din cap. Fata a declarat că "România Mare" are nevoie de sprijin financiar pentru a-și continua aparițiile, în timp ce publicaţia "Tricolorul" se va închide.

"Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare. Toți care vor revista trebuie să sune la un număr de telefon mobil, la tipografie, dacă vor să ajute «România mare»", a spus Lidia Tudor la o emisiune TV, citată de rtv.net.

Totodată, fata a negat vehement că tatăl ei ar avea sume mari de bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator a recurs la vânzarea maşinii din cauza problemelor financiare cu care se confrunta de mai mult timp. "Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier", a încheiat Lidia.

Precizare: În forma inițială a acestui articol a fost precizat numărul de telefon la care ar fi trebuit să sune cei care își doresc supraviețuirea revistei „România Mare”. Ulterior publicării articolului, un domn Dragoș Ganaite ne-a contactat prin email și ne-a solicitat eliminarea numărului de telefon, ca fiind al său și nu al tipografiei revistei România Mare. Am încercat să confirmăm informația și nu am reușit, în sensul că la numărul de telefon publicat nu răspunde nimeni. Am luat decizia ca, până la confirmarea apartenenței numărului, să îl ștergem.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine