2020-02-17 12:17

Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr, ucişi de un bărbat

 |  08:22
Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr, ucişi de un bărbat

Triplu asasinat la Constanţa. Două femei şi un tânăr au fost ucişi de acelaşi bărbat, care a fost prins joi dimineaţa de poliţişti. Suspect este un nepot al celor două femei, care abia a fost eliberat din închisoare.

Două femei şi un tânăr au fost găsiţi fără suflare şi se bănuieşte că au fost ucişi de aceeaşi persoană, un nepot al celor două femei, transmite antena3.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul are probleme psihice şi nu este pentru prima dată când se manifestă violent. Imediat după crimă, suspectul a dispărut. Poliţiştii au găsit joi dimineaţa, într-o parcare o maşină accidentată pe care au ridicat-o pentru a vedea dacă aparţine suspectului.

Tripla crimă a avut loc într-o casă dintr-un cartier din Constanţa. Cele trei victime, două femei, în vârstă de 80 de ani, respective 57, şi un tânăr de 19 ani, au fost descoperite de o rudă care venise în vizită.

Anchetatorii nu au eliminat initial varianta sinuciderii. Însă, după ce au analizat cadavrele, criminaliştii au stabilit că ar fi vorba despre o triplă crimă, iar principalul suspect este un bărbat, în vârstă de 34 de ani.

Vecinii cred că tragedia s-a petrecut din cauză că femeile ar fi refuzat să-i dea bani suspectului. Bărbatul fusese eliberat de curând din închisoare după o condamnare pentru furt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-24Parerea ta...

SOBOLANU
24 Iul 2014

TREBUIE FACUT CEVA DAR REPEDE NU ESTE DE AJUNS INCHISOAREA PE VIATA PENTRU ACESTE ANIMALE !!! ZI DE ZI AUZIM DE ASEMENEA FAPTE ABOMINABILE !!!
MADALINA
24 Iul 2014

Are 21 de ani acest psihopat, nu 34!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine