2019-10-22 09:06

TRUMP a postat pe Facebook o poză cu IOHANNIS. Ce mesaj însoțește fotografia

 |  13:41
TRUMP a postat pe Facebook o poză cu IOHANNIS. Ce mesaj însoțește fotografia

Preşedintele SUA Donald Trump a postat pe Facebook o imagine de la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, spunând că a avut marea onoare de a-l primi pe acesta la Casa Albă. "Mare onoare să-l primesc astăzi la Casa Albă pe preşedintele Klaus Iohannis", scrie Trump.

Fotografia de la întâlnirea celor doi preşedinţi conţine şi declaraţia lui Donald Trump referitoare la viitorul României şi al relaţiilor dintre cele două ţări.

"Viitorul României şi al relaţiei României cu Statele Unite este foarte, foarte luminos", a declarat preşedintele SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

CHE GUEVARA
11 Iun 2017

dute unde a intercat mutu iapa cu creditu tau cu tot
HENRY FERNY
11 Iun 2017

Dati imprumut si pe urma le luati casa !Cum vapermiteti nenorocitilor Oameni buni nu va lasati dusi de indivizii acestia hoti!Astia va nenorocesc viata si va iau casele Asa a patit un vecin care la ultima rata nu a mai avut cui sa i plateasca pentru ca dihaniile astea s au ascuns si au revenit abia cand a fost depasit termenul prevazut de aceste jigodii in contractul lor blestemat Acum vecinul sta in parc cu familia iar boraturile astea rad FITI ATENTI NU INTRATI IN CARDASIE CU BLESTEMATII ASTIA!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray