2019-08-18 11:55

Trupurile celor două fete DISPĂRUTE în Dunăre au fost găsite

 |  09:43
Trupurile celor două fete DISPĂRUTE în Dunăre au fost găsite

Cele două tinere dispărute în Dunăre, la Brăila, după petrecerea de majorat au fost găsite. Fetele au intrat în apă după ce s-au distrat prietenii în ziua care trebuia să fie una din cele mai fericite din viaţa lor. Pompierii și scafandrii le-au căutat două zile în Dunăre.

Ana și Mirela și-au găsit sfârșitul înghițite de valuri. Cele două fete au mers cu mai mulți prieteni la o petrecere de majorat, pe malul Dunării. Tinerii au cântat și au dansat, și s-au simțit bine. La un moment dat, au intrat în apă să se răcorească, fără să se gândească la tragedia ce avea să se întâmple. Cele două fete nu au mai reușit să iasă din valuri.

Pompierii au început în scurt timp căutările. Mai întâi a fost trupul neînsuflețit al adolescentei de 16 ani. La câteva ore, salvatorii au scos și cadavrul tinerei de 19 ani, găsit la Galați.

Cele două fete erau căutate de două zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Medalia de onoare (fără Rebengiuc) Da, măi, mie-mi plac şi gagicile mai urîte şi nu neapărat tinere, pot avea şi nişte copii pe-acasă, multe întrebări cu răspunsuri neelucidate sau ceva frustrări ori complexe destul de prost ascunse. Asta e, în fond „de gustibus”
28 Apr 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray