2019-08-25 16:45

Tudorel Toadel îi dă REPLICA lui Iohannis: ”A nu se CONFUNDA independența procurorilor...”

 |  18:48
Tudorel Toadel îi dă REPLICA lui Iohannis: ”A nu se CONFUNDA independența procurorilor...”

Ministrul Justiției Tudorel Toader a reacționat imediat, pe Facebook, după declarația președintelui Klaus Iohannis privind independența procurorilor. El a spus că nu trebuie confundată independența procurorilor în instrumentarea cauzelor cu faptul că aceștia își desfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției.

Tudorel Toader (postare pe Facebook): "A nu se confunda independența procurorilor în instrumentarea cauzelor/constând în administrarea probatoriului, adoptarea soluțiilor legale/, cu faptul că aceștia își desfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției, referitoare la administrarea justiției sau promovarea politicii penale!"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

ANONIM
07 Iun 2018

Domnul ministru este profesor universitar la Iași și a mai fost și judecător la CCR și expert pe lângă Comisia de la Veneția, membru CNATDCU, după care a ajuns și ministru pe la justiție ? Păi Băsescu când era la Cotroceni a zis să se promoveze politica penală împotriva corupție că pentru chestia aia primise voturi ? Deci, ce politici penale promovează actuala coaliție de guvernare căci este evident că președintele Iohannis a zis că să se continue lupta împotriva corupție ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray