2019-11-13 23:07

Tudorel Toader a DECIS ce va face după ce fost REMANIAT de la Justiție

 |  16:59
Tudorel Toader a DECIS ce va face după ce fost REMANIAT de la Justiție

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader și-a reluat oficial funcţia de rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, potrivit Mediadax. El a predat joi atribuţiile de ministru interimar al Justiţiei Anei Birchall.

Predarea atribuţiilor vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a luat act, miercuri, de demisiile celor trei miniştri Tudorel Toader, Rovana Plumb şi Natalia Intotero şi a semnat decretele prin care Ana Birchall, Eugen Teodorovici şi Radu Oprea sunt desemnaţi miniştri interimari la Justiţie, Fonduri Europene şi pentru Românii de Pretutindeni.

Tudorel Toader a preluat în 2016 funcţia de rector al universităţii ieşene, din care s-a autosuspendat în februarie 2017, la momentul preluării portofoliului de la Ministerul Justiţiei. El a deţinut două mandate succesive de judecător la Curtea Constituţională a României în perioada 2006-2016. În perioada 2004-2016, el a fost şi decanul Facultăţii de Drept a Universităţii ''Alexandru Ioan Cuza''. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

HUUUUU.!!! SLUGA MAFIEI...!!!
25 Apr 2019

Cum se mai poate prezenta in fatza studentilor acest demolator al statului de drept si aparator al HOTILOR , BANDITILOR , BORFASILOR SI LICHELELOR DIN psd-alde-udmr-minoritatzi ?????? Huuu..slugoi bubos . Esti un NIMIC.
NEGRO
26 Apr 2019

Ievaluatorule, du-te sa nenorocesti cu discursurile tale imbarligate de Limba Lata noile generatii de juristi! Ti-am auzit timp de doi ani mugetul, ti-am cunoscut indeaproape cugetul. Cu ce sunt vinovati acesti copii, aceste spirite tinere sa-ti inregistreze preroratiile de ticalos batran, naravit in rapt, colectionar de siencuri, cu cocoasa plecata, pusa mereu in slujba interlopilor politici? Bine ca te-au trimis acasa, slugoiule. Nu-ti mai vedem fata plina de bube, mucegaiuri si noroi, vorba poetului, pe la diferite televiziuni ievaluand cu sula ta cea boanta spirite integre, hotarate sa faca lumina in Tara pangarita de urmasii bolsevici, oligarhii rosii. Nu peste mult vor urma si alegerile pentru noul rector. Asa ca, nu te astepta la o ievaluare pozitiva. Prea ai mincat cu polonicul cand ai avut puterea ca sa mai chitai hamesit dupa demnitati. Asta este destinul tuturor celor ce n-au cunoscut nicicand demnitatea de om! Asta e destinul tuturor slugilor puterii. Asta ti-e destinul, ievaluatorule! Puah!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray