2019-09-21 01:38

Tudorel TOADER, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre extrădarea lui GHIȚĂ din Serbia

 |  12:02
Tudorel TOADER, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre extrădarea lui GHIȚĂ din Serbia

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, că partea română şi-a îndeplinit obligaţiile şi a transmis toate informaţiile solicitate în dosarul de extrădare a lui Sebastian Ghiţă din Serbia. Toader a precizat că luni va avea o întâlnire cu ministrul Justiţiei din Serbia în care se va discuta şi acest subiect.

”Partea română şi-a îndeplinit obligaţiile de transfer a tuturor documentelor necesare şi a celor suplimentare solicitate. Nici ministrul Justiţiei din România, nici instanţele de judecată din România nu pot interveni, nu pot genera măsuri de accelerare a soluţionării cauzei de către instanţa competentă din Serbia”, a declarat Tudorel Toader, potrivit News.ro.

El a precizat că luni, 26 martie, va avea o întrevedere cu ministrul Justiţiei din Serbia.

”Evident vom discuta instrumentele juridice de cooperare dintre cele două state, dar inevitabil va fi şi subiectul acesta. În aceeaşi zi, la orele 11.30 cred, voi avea o întrevedere oficială şi cu preşedintele Curţii Constituţionale din Serbia. Noi sigur nu putem lua nicio măsură, nu putem face niciun demers de natură să se suprapună, să afecteze activitatea judecătorului independent din Serbia. Ce putem să facem noi şi ce zic eu că am făcut MJ şi instanţele naţionale, cu promptitudine am răspuns la toate solicitările pe care le-au făcut”, a adăugat ministrul Justiţiei.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă - reţinut la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2017 şi plasat apoi în arest preventiv - a fost eliberat în 26 mai pe cauţiune, în baza unei decizii a Curţii Supreme din Serbia, după depunerea unei cauţiuni de 200.000 de euro. Lui Ghiţă i-a fost reţinut paşaportul şi i s-a interzis să părăsească Belgradul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

LEVST.
20 Mar 2018

tot mincinos acest tudorel-milog,ca "nu pot face nimic, etc.", dimpotriva statul sarb nu are niciun drept, ghita este subiect roman si a comis ceva ilegal in Romania, iar in Serbia a comis -deasemeni- din prima zi o infractiune, acea de a calatori cu acte false, ministerul roman de resort , trebuia- de mult- sa ceara interventia Interpolului, nu exista nici cel mai mic motiv ca acesta sa nu fi actionat...Insa ghita este omul lor, interesul lor este sa-l salveze, nu sa-l bage la ocna...acest tudorel-milogul este precum lupul, ajuns paznic la stana...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Mar 2018

Ghitza vine si cu soriciul parlit?sau e nevoie de marele porcar Daddy din tele-morman sa faca pe ospatarul//si eventual sa fuga cu urechea parlita dupa Kovesi
NEGRO
20 Mar 2018

Pai de ce nu poate face nimic slugoiul bolsevic tocmai pentru ca el este omul lor. Aici FSB-ul face ordine iar politrucii tarii surori si prietene au ceva de aranjat. Asa cum au vrut sa ne aranjeze in 1989 cu problema Banatului romanesc. Tot atunci mai veneau si ungurii Grecului Tariceanu cu problema eterna a Transilvaniei, pe care colaboratorul sau, garoiul de Teleorman, Liviu Dragnea o tot pune la mezat. A cam luat-o peste bot din partea CCR cu Liceul Maghiar Inventat din Targu Mures dar nu se lasa. Mai tradatorilor, dar voi nu aveti chiar frica de nimic? Caci toate sunt trecatoare. Si gloria asistatilor sociali care v-au votat si averile nesimtite care au inceput sa va stea in gat. Numai Romania nu se va clinti din spatiile ei, dace, secaturilor! Caci tara este aparata de poporul pe care il impilati voi cu lacomia pantecului si tafnoseniile ca inca mai puteti. Dar emanati atata duhoare... Putreziciunilor!
LEVST.
21 Mar 2018

"Tudore, sa-ti spun drept, tudorele, nene/Ti-ai facut o rana-n kiept...,/ Nu e rana de cutit(tudorele, nene) ,/Ci e rana de-nGhitzit, tudorele, nene..." Pana la urma ,Interpolul o sa puna warant chiar pe tudorel, cica ar fi furat- de la japonezi- un castronas de sake ...Sanchi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray