2019-11-19 02:52

Tudorel Toader DEZVĂLUIE ce a vorbit cu Timmermans: ”Nu se pune problema activării Articolului 7”

 |  22:46
Tudorel Toader DEZVĂLUIE ce a vorbit cu Timmermans: ”Nu se pune problema activării Articolului 7”

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a declarat că a fost asigurat de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că nu se pune problema activării Articolului 7, articolul pentru încălcarea regulilor democratice, în cazul României.

"Prim-vicepreședintele a spus cu subiect și predicat faptul că nici nu intră în discuție problema Articolului 7, că nici nu intră în discuție activarea acestuia, pentru că România este într-o altă ipoteză, o altă situație decât Ungaria sau Polonia.

În contextul discuțiilor doamna premier a arătat că România respectă standardele statului de drept, că în România nu se pune problema nerespectării deciziilor Curții Constituționale, că în România nu se pune problema unor modificări în legislația referitoare la instanța constituțională. 

În acest context, prim-vicepreședintele a spus 'nici nu discutăm așa ceva, nici nu putem deschide o discuție pe tema asta pentru că România nu este în situația statelor la care am făcut referire'", a spus Tudorel Toader, marți, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray