2020-02-28 16:52

Tudorel Toader i-a trimis trei plicuri lui Klaus Iohannis

 |  11:19
Tudorel Toader i-a trimis trei plicuri lui Klaus Iohannis

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă marţi dimineaţă că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri pentru funcţii de conducere în Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorist (DIICOT).

"Am transmis Președintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcția de procuror șef:

1. STOICA Doru-Gabriel - procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism, din cadrul DIICOT;

2. VOICU Bogdan Felician - procuror șef al Secției de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT;

3. ALBU Alina - procuror șef al Secției de combatere a criminalității organizate, din cadrul DIICOT", scrie ministrul Toader pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, pe 28 ianuarie, candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru cele trei funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

LIVIA
05 Feb 2019

Pana le citeste, trec 100 de ani. Dar pana le intelege? Mai trec 100 de ani. Mai bine niste scrisori "audio" poate e mai simplu.
MR.DEAN
06 Feb 2019

Tudorele,mai trimite mă unul.N- ai ambiție pe bune.Vai de tine de amărât.Nimic nu- ti iese.Du- te mai nene acasă și vezi- ti de nepoți.Nu- i mai scrie președintelui ca te faci de tot rahatul ca tot psd- ul de fapt.Hai ura și la Gară.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine