2020-02-21 15:25

Tudorel Toader îi dă REPLICA lui Dragnea: ”Eu nu sunt membru de partid!”

 |  21:24
Tudorel Toader îi dă REPLICA lui Dragnea: ”Eu nu sunt membru de partid!”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader vine cu câteva răspunsuri pentru Liviu Dragnea, liderul PSD. Toader îi transmite acestuia că nu se consideră în război cu nimeni și că nu este membru de partid.

”Nu ma consider in razboi cu nimeni, imi fac datoria conform legii de min al justitiei, imi indeplinesc datoriile pe care le am atata timp cand stau pe acest scaun, sunt abordari diferite asupra unei solutii, evident trebuie de vazut perspectiva din care este vazuta.

Nu ma consider in razboi cu nimeni, onorat ca am fost ministru al justitiei, la momentul cand am acceptat aceasta resposabilitate am primit garantiile de conservare al statului de independent de afiliat politic

Nu stiu daca ati folosit adecvat termenul de coleg de partid, eu nu sunt membru de partid, eu sunt oarecum responsabil de indeplinirea capitolului de justitie un capitol eminamente tehnic.

Faptul ca cineva mi a cerut demisia sau imi va cerere revocarea are opinii diferite, codul penal de procedura penala, este improprie afirmatii la coduri penale, avem doar 1 cod penal, nu avem mai multe” a declarat Tudorel Toader la RomâniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine