2019-10-20 17:05

Tudorel Toader, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu Liviu Dragnea. Ce s-a DECIS

 |  16:40
Tudorel Toader, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu Liviu Dragnea. Ce s-a DECIS

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a avut o întâlnire cu președintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Parlament.

Ministrul Justiției a precizat că a discutat cu Dragnea despre sesizarea făcută de premierul Viorica Dăncilă în legătură cu un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referitor la formarea completurilor de cinci judecători de la instanţa supremă, care se dezbate mâine, și despre cine va reprezenta Guvernul la ședința CCR.

„Întâlnirea de azi e firească”, a adăugat el.

Unul dintre cei interesați de completurile de judecată este chiar Liviu Dragnea, în condițiile în care la un astfel de complet va judeca dosarul angajărilor fictive, în care șeful PSD a fost deja condamnat în primă instanță.

„Nu am discutat de decizie, decizia o vor lua judecătorii, am discutat despre proceduri”, a declarat Tudorel Toader, conform Digi24.

Întrebat dacă se teme de remaniere, Toader a răspuns că „orice ministru e remaniabil” și că „niciun ministru nu e bătut în cuie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-06



Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2018

In romanica condusa de un sas infatuat si mai hot decat toti politicienii la un loc Un politruc scarbos si demet care ,da a vandut copii pentru organe a ars copii in club si a dat ordin sa fie daramat guvernul legitim batand femei jandarm In astfel de tara traim Tara procurorilor lui johanus cel hot
FLOREA BUNEA
06 Noi 2018

ANONIM, esti bolnav baiete.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray