2020-07-09 15:04

UPDATE. Tudorel TOADER îşi vede de treabă în continuare. Ministrul JUSTIŢIEI critică evaluarea PSD

 |  09:46
UPDATE. Tudorel TOADER îşi vede de treabă în continuare. Ministrul JUSTIŢIEI critică evaluarea PSD

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, la sosirea la minister, că în acest moment se află în funcţie şi îşi va îndeplini în continuare obligaţiile, dar că va respecta deciziile politice şi juridice care decurg din retragerea sprijinului politic al Guvernului. El contestă evaluarea PSD şi spune că obiectivele programului de guvernare sunt pe patru ani, nu pe patru luni.

UPDATE 10.23. La doar câteva zeci de minute după ce declarase că este în continuare ministru al Justiţiei, Tudorel Toader şi-a depus demisia. "Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiţiei!", a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, joi, pe Facebook.

"Încă fac parte dintr-un Guvern, un Guvern care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politc, dar care are încă suportul, sprijinul, juridic. Personal cred că în momentul în care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern în ansamblul lui se retrage implicit sprijinul politic şi pentru fiecare membru al Guvernului, chiar dacă este membru al unui partid sau altul sau este independent. (...) Sigur, voi respecta deciziile care voi fi luate pe cele două componente: politică şi juridică", a spus Toader.

El a afirmat că în acest moment continuă să îşi exercite atribuţiile. "Eu mă duc acum la o dezbatere pe proiectul de lege privind modificarea legii cetăţeniei. (...) La ora 12.00 particip la secţia de judecători a CSM, aşadat îndeplinesc obligaţiile până în ultimul moment. (...) Eu sunt ministrul Justiţiei, astăzi, încă", a afirmat Toader, care a mai adăugat că "nu face parte din nici o tabără", întrebat dacă îl susţine pe Liviu Dragnea sau pe Sorin Grindeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15

In legatura cu acest articol...

Asul din mâneca lui GRINDEANU! Ce le transmite el miniștrilor care și-au dat deja DEMISIA

GRINDEANU îi dă replica lui DRAGNEA: „Nu îmi dau DEMISIA! E Guvernul României, nu al CExN-ului!”. În ce condiții spune că ar pleca totuși de la Palatul Victoria

DRAGNEA a făcut ANUNȚUL: „Toți miniștrii PSD au demisionat, facem un nou Guvern cu ALDE!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz