2019-12-09 19:47

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut cerere să devină NOTAR PUBLIC

 |  14:33
Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut cerere să devină NOTAR PUBLIC

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici din Romania, aunţă Ziare.com. Foştii judecători constituţionali beneficiază de acest drept fără a da examen.

Tudorel Toader a depus cererea la Uniunea Naţională a Notarilor Publici pe 10 august, scrie Ziare.com.

Toader invoca recenta modificare a Legii CCR nr. 47/1992, intrata in vigoare in luna iulie. Potrivit art. 69 alin 4, "dupa incetarea mandatului ca urmare a expirarii termenului pentru care a fost numit, judecatorul Curtii Constitutionale poate opta pentru intrarea in avocatura sau notariat, fara examen".

Pana la aceasta modificare, un fost judecator CCR putea fi primit in corpul notarilor sau in barou exclusiv in baza unui examen, la fel ca orice alt jurist.

Potrivit Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995, numirea in functia de notar este semnata prin ordin de ministrul Justitiei. Astfel, Tudorel Toader ii cere presedintelui notarilor publici sa avanseze propunerea catre ministrul Justitiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-03Parerea ta...

ANONIM
03 Sep 2018

POATE DEVENI CALUGAR FARA CERERE APROBATA , DACA VREA SA SLUJEASCA BINELUI SI NU DIAVOLULUI CUM A FACUT-O PNA ACUM . NICIODATA NU-I TARZIU SA TE INTORCI LA ADEVAR SI RUGACIUNE PAGANE..........................
ANONIM
03 Sep 2018

Ce spui tu postac nazist se potriveste lui Lazar al vostru El nu slujeste diavolul el este insusi diavolul
CIUMA ROSIE
03 Sep 2018

o sa va duceti toti la puscarie jigodii spurcate ciuma porcina rosie
@ANONIM CIUMAT ROSU
03 Sep 2018

Nu ai inteles bine, tuDOREL A FACUT CERERE SA DEVINA VACAR PUBLIC. TOT ARE MAFIA PSD UN PORCAR PUBLIC IN PERSOANA PUSCARIASULUI HOT DIN BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEMORMAN (de prosti )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray