2020-02-28 17:59

Tudorel Toader NU SE LASĂ. Lovitură de ultimă oră împotriva Laurei Codruța Kovesi

 |  20:18
Tudorel Toader NU SE LASĂ. Lovitură de ultimă oră împotriva Laurei Codruța Kovesi

Nemulţumit că Laura Codruţa Kovesi, pe care a dat-o afară de la DNA, este la un pas să preia conducerea Parchetului European, Tudorel Toader le-a trimis o scrisoare omologilor lui din ţările Uniunii Europene.

Ministrul Justiției, în prezent președintele Consiliului pentru Justiție și Afaceri Interne (JAI), a trimis omologilor săi din țările membre ale UE o scrisoare prin care le comunică o serie de informații legate de unele decizii ale CCR.

Publicată de site-ul QMagazine, scrisoarea este de fapt o trecere în revistă a deciziei Curţii Constituţionale care l-a obligat pe preşedinte să o demită pe Codruţa Kovesi, orecum şi a deciziei rin care s-a constatat neconstituționalitatea protocoalelor încheiate de SRI cu Parchetul General de pe lângă ÎCCJ.

„Protocoalele, de când au fost declarate neconstituționale, aduc aminte de amestecul politicului, de Securitate și de aplicarea legilor atât de cunoscută în țara noastră în perioada regimului comunist. Printre semnatarii acestor pacte secrete si antidemocratice a fost Laura Codruta Kövesi”, scrie Tudorel Toader.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13Parerea ta...

NEGRO
14 Feb 2019

Ceea ce nu stie Slugarel - ministru al infractorilor - este ca un mesaj plecat din partea unor indivizi fara credibilitate chiar daca e dus pana in panzele albe se intoarce impotriva celor care l-au emis. Asta pentru ca Europa stie ce a insemnat DNA-ul pentru interlopii politici din Romania. Iar lupta lor de peste doi ani cu justitia care nu-i mai apara este binecunoscuta in tara, dar mai ales in Europa. Daca in tara au putut cumpara ziare (Evenimentul silei) sau televiziuni (Latrina 3 si Guita TV) dincolo de granite nu vor face decat sa-si dea cu firma in cap. Si o fac cu varf si indesat. Comparatia facuta de Slugoiul- ministru al devalizatorilor tarii - pentru justitia din zilele noastre cu cea comunista (care a ucis elitele Romaniei intre anii 1945-1964 si dupa aceea in maniera mascata atat de precar) este o ticalosie si o mai ales o blasfemie adusa chiar ideii de drept. Cu asemena paraciuni de doi bani pe la institutiile care nici macar nu-l iau in seama Slugarel Toader dovedeste cat este de departe de demnitatea pe care a uzurpat-o intr-un stat de drept si cat este de aproape de ridicol. Da. Ceea ce face este doar incercarea disperata a slugii absolute de a se ridica cu orice pret in ochii stapanilor delicventi, la randul lor disperati. Iar ce nu inteleg ei prin aceste demersuri demne de judecata lui Gaga este ca si-au scris o pagina mizerabila de trdatori ai intereselor nationale, incercand sa impiedice candidata Romaniei la inalta functie europeana. Dar ce inseamna pentru ei Tara, Europa insasi, decat un umil os de ros? Caci exista si alte valori, mai infractorilor, in aceasta lume, unde nu doar hotii, delapidatorii si criminalii trebuie sa triumfe! Sa va vedem doar, cum mai chitaiti dupa ce institutiile valorilor europene vor veni si aici, in Tara numita de un Papa intelept, Gradina Maicii Domnului, pe care voi ati transformat-o in umilul paradis al infractorilor!
# TT !!!
14 Feb 2019

De ocupă de ce de-afară sau ,, VICEVERSA " ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine