2019-10-17 23:36

Tudorel Toader s-a hotărât: Și-a dat DEMISIA!

 |  17:51
Tudorel Toader s-a hotărât: Și-a dat DEMISIA!

Rămas fără susținerea politică a PSD și cu decizia de revocare trimisă de premier către Cotroceni, Tudorel Toader a anunțat că merge din nou la Guvern și îi va prezenta premierului demisia sa, transmite Hotnews.

Declarațiile lui Toader:

Voi merge la guvern și am o întrevedere cu doamna prim-ministru Voi porni de la voința politică din CEX Voi porni de la faptul că doamna premier are rol decis în revocarea membrilor Guvernului Iau în considera că orice autoritate trebuie să aibă continuitate și voi rămâne la minister până când în Monitorul Oficial va apărea numele și prenumele noului ministru Voi merge la Guvern și îi voi prezenta doamnei premier demisia mea. Domnia sa va decide ce face cu acestă demisie.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

HUUUUU.....!!!
18 Apr 2019

Asa sfârșesc toti slugoii mafiei psd-alde. La tomberon cu tuDorel gunoi model. Huuuu...!!!
NEGRO
19 Apr 2019

Mos Pwla, ti-au dat ceva de ros politrucii PSD-ALDE. Altminteri ai fi iesit din balacarire ca toti eroii, pe scut. Ai mai acceptat o marlanie. Caci de acestea esti dumneata capabil. Ce ai facut in fruntea Ministerului Justitiei? Penibila incercare de linsaj a doamnei Kovesi. Umilirea justitiarilor adevarati cu Sectia pentru intimidare a lor. Sa-ti fie de bine. Nu sunt cu adevarat eroi printre dansii, asa ca ai castigat pentru o clipa, canalie! Ai eliberat inca 14 ooo de infractori. Acum vei putea raspunde. Ca nu vei mai fi aparat de jandarmii Taraturei. Esti doar cel ce esti. Sa-ti dea Dumnezeu zile multe sa poti inghiti toate ocarile romanilor pe care i-ai dus la disperare. Poate ca, acum ramanand printre dansii, vei intelege ceea ce ai facut. Ca nu esti, totusi, la nivelul de intelegere a realitatii al Vioricai Vasilica Dancila sau a celorlalti zombii din Guvern. Domnule Slugarel, ti-ai semnat cu propria laba demisia. E o culminare a carierei juridice pe care te-ai usurat cu atata nemernicie. Poate chiar asta esti. Ai avut nevoie de inalta functie pentru a-ti arata limitele si nimicnicia. Sa-ti fie de bine. Dar nu vei cunoaste nicicand, niciodata, pacea si linistea la care ai jinduit cand ti-ai propus tradarile breslei. De-abia acum vei raspunde pentru toate nemerniciile de care ai dat dovada. De-abia acum vei da socoteala de penibilele dumitale fapte! Sa traiasti cat mai mult si sa inghiti cat mai multe apostrofari din partea romanilor integri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray