2019-08-18 12:09

Tudorel Toader scoate un nou AS din mânecă: DOSARUL care l-ar putea COMPROMITE pe Lazăr

 |  17:28
Tudorel Toader scoate un nou AS din mânecă: DOSARUL care l-ar putea COMPROMITE pe Lazăr

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va publica, marţi, procedura şi graficul de numire, precum şi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

„Mâine voi prezenta procedura şi graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public şi conţinutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanţe, preferabil ar fi să cunoaştem şi conţinutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat şi semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM şi Cotroceni trebuie să aibă un conţinut identic!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.Săptămâna trecută, el a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României, Augustin Lazăr.

 

În raportul privind activitatea managerială a procurorului general se precizează că preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi verificat regularitatea procedurii de numire a lui Augustin Lazăr, propunerea fiind făcută de ministrul Justiţiei de la acea dată cu nerespectarea prevederilor legale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-29

In legatura cu acest articol...

Tăriceanu dă un pas ÎNAPOI: ”Suntem tot timpul în scandaluri, reclamaţii”

CSM: În dosarul de candidatură al lui Lazăr nu există o rezoluţie de clasare ce îl viza pe preşedintele Iohannis
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray