2020-02-22 13:35

Tudorel Toader, un nou ANUNȚ important legat de Augustin Lazăr: ”Miercuri fac public dosarul...”

 |  21:28
Tudorel Toader, un nou ANUNȚ important legat de Augustin Lazăr: ”Miercuri fac public dosarul...”

Ministrul Justiţiei a anunţat că va face public, miercuri, dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr, după ce ieri transmisese că îl va da publicității azi.

"Eu voiam să îmi îndeplinesc promisiunea să public astăzi, pentru că este un document mai amplu, dar după o zi din asta care a început (...) la prima oră şi a fost o zi intensă, cred că voi avea înţelegerea ca mâine să vin la prima oră şi ăsta să fie primul act. (...) Sigur, mâine e şi şedinţă de Guvern", a declarat Toader, la Ministerul Justiţiei, potrivit Agerpres.ro.Întrebat de jurnalişti dacă miercuri se va afla ce a făcut Augustin Lazăr când a depus acea candidatură, Toader a răspuns: "Da (...) nu ce a făcut, mai ales ce nu a făcut".

Pe de altă parte, Tudorel Toader a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că miercuri dimineaţă va prezenta un document despre o comisie de evaluare constituită la Ministerul Public, condusă de procurorul general Augustin Lazăr, care urma să evalueze activitatea acestuia ca procuror la Alba Iulia, potrivit news.ro.

"Să vedeţi cum în septembrie 2018, la Ministerul Public, se forma o comisie de evaluare a procurorului general pentru perioada 2014 - 2015, când era procuror la Alba Iulia. Şi ca treaba să fie completă, comisia era formată din cinci membri şi condusă de însuşi Augustin Lazăr", a declarat ministrul, care marţi ar fi trebuit să facă publice documente din dosarul de candidatură al lui Lazăr, documente invocate în argumentarea solicitării de revocare a acestuia.

Ministrul Justiţiei a precizat că situaţia a fost remediată în 4 septembrie, când a fost modificată componenţa comisiei.

"Şi-au dat seama pe data de 4 septembrie, au schimbat componenţa comisiei, astfel încât Augustin Lazăr să nu-l evalueze pe Augustin Lazăr", a precizat Toader.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-30Parerea ta...

ANONIM
30 Oct 2018

Un santajist notoriu
# TT
31 Oct 2018

FĂ CONCURS - EXAMEN - CU 100000000O CONCURENŢI,NU CĂUTA ,, BUBE " ÎN CAP ; ASTA TICĂLOȘIE ...
ANONIM
31 Oct 2018

Dacă ăsta de este ministu la justiție opinează că s-a încălcat legea opinați că este legal să sesizeze și instituțiile cu atribuții legale de a efectua anchete ?
COSTEL CEL MITITEL
31 Oct 2018

CARE MIERCURI? IN CE AN SI IN CE LUNA. AZI ESTE MIERCURI. PROBABIL IN ANII VIITORI ...NU ESTE BINE SA PROMITI CEVA SI SA NU TE TII DE CUVANT...PACAT MARE PACAT. TRAIM IN ROMANIA..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine