2020-07-11 02:42

TUN la sectorul 6 al Capitalei. Consilier local: Primăria Sector 6 a efectuat decontări fictive și a plătit lucrări ce nu au fost niciodată efectuate

 |  11:54
TUN la sectorul 6 al Capitalei. Consilier local: Primăria Sector 6 a efectuat decontări fictive și a plătit lucrări ce nu au fost niciodată efectuate

Din raportul Curții de Conturi reiese că Primăria Sector 6 a efectuat decontări fictive și a plătit lucrări ce nu au fost niciodată efectuate. Spre exemplu, au plătit firmei de salubritate bani pentru a stropi străzile chiar și in zilele când a plouat. Decontarea fictivă la serviciile de salubritate se ridică la aproximativ 200.000 lei.

Mai mult, a plătit nejustificat TVA către furnizorul de la care a cumpărat laptele din programul ''Cornul și laptele''. Aici vorbim de plăți de până la 276.663 lei. Nici nu-i de mirare că Mutu a reabilitat a doua oară parcul Drumul Taberei cu peste 12 milioane de lei, având în vedere că aici a decontat lucrări de 120.747 lei. Vorbim de plata unor lucrări și cantități mai mari decât cele prestate sau furnizate. Spre exemplu, au plătit stâlpi care nu au fost montați sau puțuri de colectare la toalete publice, care nu au fost executate, susține consilerul local USR Sector - Cosmin Manole, pe pagină să de facebook.

La Administrația Școlilor au decontat 138.998 lei pentru mai multe rampe de acces pentru persoane cu handicap, ce nu au fost montate niciodată, mai scrie consilierul local pe rețeau de socializare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz