2019-07-24 09:38

ŢUŢUIANU a vorbit despre micşorarea PENSIILOR MILITARE şi vârsta de pensionare

 |  10:05
ŢUŢUIANU a vorbit despre micşorarea PENSIILOR MILITARE şi vârsta de pensionare

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a dat asigurări vineri, într-o conferinţă de presă, că pensiile militare nu vor scădea și nici vârsta de pensionare nu se va modifica.

"Vreau să fac niște lămuriri. În primul rând, nu vor scădea pensiile. În al doilea rând, vârsta de pensionare nu se modifică. De asemenea, vreau să precizez că ordonanța care va fi prezentată astăzi în ședința de Guvern este realizată de Ministerul Muncii, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. (...) Recunoaștem sacrificiul și profesionalismul militarilor, dar trebuie să asigurăm stabilitatea și predictibilitatea bugetară", a afirmat Adrian Țuțuianu, într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, ministrul a mai afirmat că sistemul organizațional militar nu va fi afectat în urma potențialelor ieșiri la pensie. "Vreau să vă asigur că împreună cu Statul Major General am luat toate măsurile ca sistemul organizațional militar să nu fie afectat în urma potențialelor ieșiri la pensie. Suntem pregătiți să demarăm procedurile de numiri pentru funcțiile de conducere, pentru cele devenite vacante, astfel încât actul de comandă să nu fie afectat. Armata României rămâne un partener de încredere și un aliat responsabil în structurile Alianței Nord-Atlantice", a încheiat Țuțuianu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-04Parerea ta...

MICU
04 Aug 2017

Se doreste distrugerea armatei si politiei...Pacat...Speram ca PSD sa fie mai aproape de tara si de popor ..Soros conduce tot si distruge Romania pe toate planurile...D-le Dragnea ...ce faci?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray