2019-07-15 21:46

Udrea a fost CITATĂ la penitenciarul din Costa Rica în două DOSARE judecate în România

 |  13:29
Udrea a fost CITATĂ la penitenciarul din Costa Rica în două DOSARE judecate în România

Elena Udrea va fi citată la penitenciarul din Costa Rica în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, dar şi într-o altă cauză în care a cerut redeschiderea anchetei pe numele Anei Maria Topoliceanu şi a lui Dinu Pescariu. Ambele dosare, care sunt judecate de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, au fost amânate pentru data de 15 noiembrie, fostul ministru urmând să fie citat în amândouă.

"Fiecare parte din dosar trebuie citată şi trebuie citată la locul la care se găseşte, iar în situaţia persoanelor care sunt arestate, reţinute trebuie citată la locul de deţinere, nefăcând nicio distincţie legea între situaţia deţinerii în ţară sau în afara ţării", a declarat, pentru Mediafax, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

În dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Elena Udrea este acuzată de instigare la luare de mită şi spălare de bani, în cauză fiind trimişi în judecată şi Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte al României, dar şi afaceristul Dan Andronic. În cel de-al doilea dosar, Udrea a cerut redeschiderea anchetei pentru fosta directoare a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, şi pentru omul de afaceri Dinu Pescariu, nemulţumită de faptul că faţă de aceştia doi s-a dispus clasare cauzei, după ce au făcut denunţuri.

"Nu e o mişcare nouă. Este o plângere împotriva clasării cauzei faţă de Topoliceanu şi Pescariu dar e făcută, cred, de la finalul anului trecut sau la începutul anului ăstuia. Plângerea a fost făcută împotriva soluţiei de clasare", a conchis avocatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-18Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
18 Oct 2018

ARE BANI MULTI FURATI . FACE UN AN DE PUSCARIE SI SE PISA PE JUSTITIE SI TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray