2020-06-03 13:43

Udrea cere ca SRI să desecretizeze informații din dosarul Gala Bute

 |  22:05
Udrea cere ca SRI să desecretizeze informații din dosarul Gala Bute

Elena Udrea le-a solicitat magistraților Curții Supreme să ceară de la Serviciul Român de Informații (SRI) și DNA Alba note informative în care s-ar arăta conivența infracțională a persoanelor judecate în dosarul 'Gala Bute', susținând că în niciuna dintre ele nu este pomenit numele său.

"Ceea ce este important este și care este motivul pentru care am decis, împreună cu avocatul Chiciu, să solicităm instanței să ceară de la SRI, cât și de la DNA Alba note informative în care se arată conivența infracțională a persoanelor implicate în acest dosar. O conivență infracțională din care niciodată SRI nu a spus că aș face parte, niciodată în nicio astfel de notă, fie că a fost primită de mine, fie că a fost primită de președintele României, fie că a fost primită la nivelul de prim-ministru nu s-a pomenit numele meu", a declarat Elena Udrea, la Curtea Supremă.

Totodată, ea a ținut să precizeze că, în urma notelor informative primite pe vremea când ocupa funcția de ministru, cu privire la posibile infracțiuni comise de angajați, a solicitat demiterea acestora.

"Am avut la minister note trimise de la SRI în care se aducea la cunoștință situații cu posibil caracter ilegal create între angajați ai ministerului și firme din afara instituției. Ca urmare a acestor informări, am dat afară, am solicitat demiterea unui secretar de stat, a unui secretar adjunct, a unor funcționari. (...) Atunci când am avut informații despre posibile acțiuni ilegale ale angajaților ministerului, i-am dat afară", a mai arătat Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-31Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
31 Oct 2016

CAND O SA INCEAPA CONDAMNARILE LA DOSARELE LUI CIOCIOLINA DIN PLESCOI O SA IASA PESTE 20DE ANI DE PUSCARIE.....LA MULTI ANI CU EXECUTARE CURVA MIZERABILA
SULARAUL
01 Noi 2016

Ce mutra de tiganca de pe centura . Dar ia pacalit , are multe milioane afara .
DOMAN ALEXANDRU
02 Noi 2016

Dosarul de la Alba Iulia si notele informative de la SRI vor rezolva definitiv mizeria asta de dosar Bute! Udrea n-are nicio treaba cu toata masinatiunea asta gretoasa a Sistemului comunisto-securist!
KROKOBAURE, AM REVENIT!
02 Noi 2016

Am revenit special pentru tine sa te anunt ca ti-am facut rost de loc de veci la ghena de gunoi a blocului A12 din Militari...nenorocitule, esti terminat!
CROCODILUL FLAMAND
02 Noi 2016

UDREA SI COMPLICII>>MAFIA TZYGANEASCA DE LA PLESCOI>>>>>LA PUSCARIE>>>>>>>DEGEABA FACETI CIRC>>>>>>>LA MULTI ANI CU EXECUTARE SPURCACIUNILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine