2020-02-25 23:24

Udrea REACȚIONEAZĂ după dezvăluirile lui Băsescu: ”Am decis să solicit....”

 |  16:41
Udrea REACȚIONEAZĂ după dezvăluirile lui Băsescu: ”Am decis să solicit....”

După dezvăluirile fostului președinte Traian Băsescu despre notele SRI din dosarul Gala Bute, Elena Udrea transmite că a decis împreună cu avocații săi să ceară repunerea cauzei pe rol.

”Ca urmare a noilor informatii pe care le-am aflat cu totii din declaratiile Presedintelui Traian Basescu, informatii provenind din Note SRI, care schimba radical situatia din dosarul Gala Bute, aflat azi in pronuntare la ICCJ, am decis impreuna cu avocatii sa solicit repunerea cauzei pe rol.Daca mi-ar fi fost admise cererile repetate, atat in etapa de fond cat si in cea de apel, de a fi aduse ca probe Notele SRI despre care stiam inca din perioada in care eram ministru, din care reiesea clar ca nu am avut nicio implicare in relatiile ilegale de afaceri dintre “denuntatorii” din dosar, inculpati ori doar martori, astazi nu eram in situatia de a fi condamnata fara nicio proba si de a fi nevoita sa cer protectie internationala fata de abuzurile care mi s-au intamplat in Romania.Dar judecatorii ICCJ au preferat sa imi respinga probele si sa ma condamne doar pe sustinerile procurorilor DNA si a declaratiilor ilogice ale unora dintre cei implicati in dosar. Care, evident, au fost toti rasplatiti cu pedepse mici si cu suspendare...” scrie Elena Udrea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
18 Mai 2018

DAR CIND ERAI CU SECU SI TURNAI , TRADAI , PE TOTI CARE ERAU IN GASCA , CU VUVURUZELE SI CHIUMBETE . SI PE LA TARICEANU , ERAI SECRETARA , PE LA ISARESCU , PE LA BOC , MAIOR , COLDEA , GENERALISIMUL CU PATRU STELE OPREA ? PESTE TOT FLUTURAI FUSTA DE TIGANCA BANU SI AVERILE FARA NUMAR DE UNDE LE AI ???
COADA DRACULUI
18 Mai 2018

INSEAMNA CA ESTE COMPLICI SI TAINAITOR DE INFRACTIUNE
VULPITA BALUBEI
19 Mai 2018

Udrea este unul din pionii lui Base prin care acesta fura fără a atinge nimic . Udrea dupa ce propunea , coordona si incasa banii din tradarea intereselor romanesti , ii ducea la sacose prin Emirate sau alte paradisuri fiscale si dădea parola contului domnului Baluba . Este normal ca Baluba acuma sa incerce sa o apere , dar in cadrul statului roman cred ca mai sunt si cativa romani , ce ii vor pune pielea in cui vulpii . Cred ca totusi Baluba va scapa deoarece a facut mult bine străinilor ce sunt astăzi sefi peste destinele romanilor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine