2020-07-05 17:58

UPDATE: 4 noi decese din cauza COVID-19. Bilanțul ajunge la 12 decese

 |  21:34
UPDATE: 4 noi decese din cauza COVID-19. Bilanțul ajunge la 12 decese

Bilanț de ultimă oră anunțat de autorități. Trei persoane au murit din cauza coronavirului la Suceava. Un alt bărbat a decedat la Bacău.

UPDATE: 

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică", anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Pacienții erau în vârstă de 59, 80 și 71 de ani și aveau și alte complicații de sănătate.

Reamintim că situația de la Suceava este una dramatică, acolo unde, la Spitalul Județean, zeci de cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus și chemate, în această situație, la serviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

ION AMARIEI
24 Mar 2020

Bună seara, Va rugam sa analizați și cazul șefului depozitului de produse proaspete al firmei Profi din Bolintin-Vale, George Zaharia care, deși s a întors din Spania pe 09 martie nu a respectat normele legale de autoizolare și s a prezentat la locul de munca fără sa anunțe, iar în data de 17 martie a fost confirmat pozitiv infectat cu noul Corona virus. Colegilor cu care a întrat în contact le este teama sa declare situația, deoarece li s a transmis de șefi sa păstreze tăcerea sub amenințarea pierderii locurilor de munca. Va rugam sa interveniți! Mulțumim.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz