2019-12-11 04:40

UPDATE. Sutele de suporteri dinamoviști și steliști, ridicați de POLIȚIE după bătaia de la Focșani, au plecat spre București

 |  20:15
 UPDATE. Sutele de suporteri dinamoviști și steliști, ridicați de POLIȚIE după bătaia de la Focșani, au plecat spre București

UPDATE Membrii galeriilor Steaua şi Dinamo, care s-au confruntat sâmbătă, în Sala Polivalentă din Focşani, înaintea meciului dintre cele două echipe disputat în cadrul semifinalei Cupei României la handbal masculin, au fost conduşi de către forţele de ordine la autocare şi la tren pentru a pleca spre Bucureşti, informează Agerpres.

După ce au fost evacuaţi din sală, suporterii echipei Dinamo au fost însoţiţi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, unde au fost legitimaţi şi, ulterior, îmbarcaţi în autocare cu destinaţia Bucureşti, iar suporterii Steaua au fost legitimaţi la sediul Jandarmeriei şi Poliţiei municipiului Focşani şi însoţiţi la gară, pentru a lua trenul spre casă. Surse din rândul forţelor de ordine afirmă că suporterii Steaua care au fost duşi la Poliţie ar fi sunat la 112, reclamând faptul că sunt sechestraţi. De asemenea, mai mulţi suporteri stelişti au reuşit să scape de vigilenţa jandarmilor şi s-au întors în oraş, fiind vorba, se pare, despre cei care au venit la Focşani cu maşinile personale. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, deocamdată suporterii au fost doar identificaţi, urmând ca, ulterior, pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, să fie aplicate sancţiunile corespunzătoare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un număr de 450 de suporteri - 150 ai echipei Dinamo şi 300 ai echipei Steaua - au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei după incidentele petrecute la meciul de handbal masculin din semifinalele Cupei României la handbal masculin, desfăşurat la Focşani, informează un comunicat al Jandarmeriei.

Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc. Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Partida trebuia să înceapă la ora 17.30, dar a fost amânată după ce fanii celor două echipe au avut o altercaţie pe teren. Meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României la handbal masculin, a fost reprogramat începând cu ora 19.00, au decis oficialii Federaţiei Române de Handbal. Potrivit organizatorilor, în urma incidentelor au fost distruse mai multe scaune din tribunele sălii de sport din Focşani, care găzduieşte acest meci. Partida se va juca fără galeriile celor două formaţii, în sală fiind permis în schimb accesul localnicilor care au achiziţionate bilete.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray