2020-04-09 23:05

UPDATE: A fost confirmat al nouălea caz de CORONAVIRUS din România

 |  14:06
UPDATE: A fost confirmat al nouălea caz de CORONAVIRUS din România

UPDATE: Vineri seara a apărut și cel de-al nouălea caz de infecție cu nou coronavirus în țara noastră. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo).

A fost confirmat al optulea caz de coronavirus din România. Este vorba de o femeie de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Femeia se află în acest moment în izolare la domiciliu.

Din cele 7 cazuri conformate până acum, trei au fost declarate vindecate, o persoană fiind externată deja.

Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani internaţi la Timişoara diagnosticaţi cu coronavirus este bună, neavând simptome, iar pacienţii internaţi la Iaşi şi Cluj - Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării.

Pacienţii din Cluj şi de la Iaşi sunt doi bărbaţi, pacientul din Cluj fiind printre primele cazuri depistate în România. Pacientul internat la Iaşi este un bărbat de 71 de ani din Suceava, întors din Italia, care are şi o afecţiune cronică.

O femeie de 38 de ani şi un bărbat de 47 de ani din Timişoara au fost declaraţi vindecaţi încă de joi, ei fiind ţinuţi sub observaţie.Primul caz de coronavirus din România, un tânăr din Gorj, a fost declarat vindecat, fiind externat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06

In legatura cu acest articol...

A fost confirmat al șaptelea caz de coronavirus în România

Alertă de coronavirus la Ajax Amsterdam. Trei membri ai staff-ului tehnic au fost plasați în izolare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine