2020-04-10 03:44

ULTIMA ORĂ: A murit Cristina Țopescu. Cum a fost găsită jurnalista

 |  22:40
ULTIMA ORĂ: A murit Cristina Țopescu. Cum a fost găsită jurnalista

Cristina Țopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv avea 59 de ani.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva.

Vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Pe rețelele de socializare, de asemenea, fosta realizatoare tv nu a fost activă în ultimele zile. Ultima sa postare e datată de Crăciun.

Surse din anchetă spun că o vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre Cristina Țopescu din 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare tv să fi murit în somn.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12Parerea ta...

NU CONTEAZă CINE EșTI.
13 Ian 2020

Singurătatea este o boala foarte grea care mai devreme sau mai târziu te omoară. Animalul de companie nu te salvează doar iți alina suferința, durerea si iți elimina tristețea zilei .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine