2019-10-23 15:50

ULTIMA ORĂ: Administratorul fermei de porci a familiei DRAGNEA a fost REȚINUT

 |  16:33
ULTIMA ORĂ: Administratorul fermei de porci a familiei DRAGNEA a fost REȚINUT

Apropiatul lui Liviu Dragnea și, în același timp, administratorul fermei Salcia din judeţul Teleorman, Ilie Dragne, care a fost audiat joi la Secţia 1 de Poliţie, a fost reținut pentru 24 de ore, conform Agerpres. El deține 10 la sută din actiunile fermei, în timp ce Ştefan Valentin Dragnea are 90 la sută.

El a fost chemat la audieri în urma percheziţiilor care au avut loc joi dimineaţa, la ferma de porci Salcia din judeţul Teleorman deţinută de Valentin Ştefan Dragnea, fiul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Conform surselor menţionate, verificările la ferma de porci din comuna Salcia s-au încheiat înainte de ora prânzului.

Parchetul instanţei supreme a anunţat, joi dimineaţa, că poliţiştii din Capitală şi din opt judeţe fac percheziţii la 80 de adrese - locuinţe şi sedii ale unor societăţi din domeniile construcţii, facility management, prelucrare deşeuri şi creşterea porcilor - într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro. Procurorii au stabilit că în contabilitatea a 12 societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în domeniile construcţii, facility management, prelucrare deşeuri şi creşterea porcinelor, în perioada 2010-2016, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, au fost menţionate în contabilitate cheltuieli nereale, fapt care a dus la prejudicierea bugetului de stat cu suma totală de 39.873.671 lei (echivalentul a 9.079.017 euro), din care 15.815.202 lei impozit pe profit diminuat şi 24.058.469 lei TVA dedus nelegal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-10Parerea ta...

LEVST.
10 Aug 2017

PARE A FI O LOVITURA SUB JAMBON, ADICA PORCARUL CEL MARE ESTE IN CONCEDIU, iar ei aresteaza un usier, altfel zis, "bate sunca sa priceapa stapanul', deci ca ar vrea sa-i transmita lui liviu ca -in curand- va intra si el pe portile abatorului...mai ales ca intreaga porcarie (adica pesede) este pe cale sa o ia razna***, dupa cum guitza, viorel si sorinel, cei carora li s-a interzis accesul la troaca si tarbosala comuna a pesedeului...Ce mai, risca sa devina jumari!!!(*** precum porcii biblici, se vor arunca in mare, banuind ca liviu este undeva la mare-sau ocean, in Brazilia- si vor sa-l urmeze, nu numai in cujet, dar si in fapta!!!)
PORCUL DE SERVICIU DELI-MORMAN
10 Aug 2017

Din adânc, morala, se ridică sumbră, Că muncind colhoznic şi nestrămutat, Cu povara-n spate,-n soare sau la umbră, An de an românul e sacrificat. Şi, spre a-ţi pătrunde mai adânc cuvântul: Adevărul este, oricum o întorci Că, din 'nalte sfere, cei ce taie-avântul, An de an, cu rândul, sânt aceiaşi porci.
ANONIM
10 Aug 2017

EXCROCHERIILE COMISE DE MAFIA LUI DRAGNEA in jud TR, in tara si in afara tarii NU AU FOST ANCHETATE DE ZECI DE ANI DIN CAUZA lui Amariei -fost sef PNA, a fratelui sau VIOREL Dragnea-fost sef SIPI Alexandria si altor SECURISTI STALINISTI TRADATORI DE TARA. Daca tot avem DIICOT , DNA si PARCHET la nivel de tara SI daca s-a inceput ANCHETA in JUDETUL TELEORMAN (unul din cele mai sarace si mafiotizate judete) atunci sa fie anchetate toate nelegiuirile, MAFIEI LUI DRAGNEA , ale lui NITULESCU TEODOR acoperit PCR-ist si ale lui Ion NICOLAIE -fost un parlit de subofiter SIE. APOI sa se continuie SARABANDA JUDICIARA DE ANCHETA PENALA in ordine sau pe sarite a celor mai rau flamate judete dominate infractional, MAFIOTIZATE DE POLITICIENI, de ADMINISTRATIE LOCALA, de alte autoritati publice ,ETC..
RADIAN
10 Aug 2017

Imi place chestia asta cu ferma de porci.se potriveste la fix cu porcii de politicieni.parlamentul si guvernul o ferma de porci
@DARIAN
11 Aug 2017

Justitia ce este O TRUPA DE CIRCARI PLATITI cu salarii babane
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray