2020-03-30 13:00

ULTIMA ORĂ: Adrian Zuckerman, confirmat ca AMBASADOR al SUA în România

 |  00:55
ULTIMA ORĂ: Adrian Zuckerman, confirmat ca AMBASADOR al SUA în România

Adrian Zuckerman a fost confirmat miercuri de Senatul american în funcţia de ambasador în România, conform site-ului acestei camere a Congresului Statelor Unite şi publicaţiei „The Washington Times”.

Zuckerman s-a născut în România, iar la 10 ani a emigrat în Statele Unite. Propunerea sa pentru funcția de ambasador al Statelor Unite a fost făcută de către președintele american, Donald Trump.

Potrivit Casei Albe, are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în Drept este obţinută la New York Law School (1983).

Zuckerman este avocat admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deținut funcția de judecător în cadrul Real Estate Board.

Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
21 Noi 2019

de mult trebuia sa se intample asta,noul presedinte USA trebuia sa-si nominalizeze un ambasador in Romania si reciproc,probabil dupa alegerile prezidentiale vom avea si noi un ambasador in USA numit de Johannis
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine