2019-10-15 05:03

ULTIMA ORĂ: Alexandru Arșinel, dus de URGENȚĂ la spital

 |  16:11
ULTIMA ORĂ: Alexandru Arșinel, dus de URGENȚĂ la spital

Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la Spitalul Municipal, informează Antena 3.

Actorul a fost adus de o ambulanță și starea sa este evaluată de medici. Acestia vor decide dacă el va fi internat sau nu în spital.

Arsinel a acuzat dureri torace, conform informațiilor Digi24, dar a rugat in mod expres conducerea spitalului la discretie privind starea sa.

"Probleme cu inima. Nu ştiu dacă e vorba despre un preinfarct, mâine o să mi se spună. Am fost internat", a precizat actorul.

Întrebat dacă se simte obosit, Arșinel a răspuns: "Nu, nu neapărat obosit. Mă simt, din nou, după ani şi ani, la mâna doctorilor. Toate au venit şi după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu. Nu, nu mi s-a dat. Nu mi s-a dat nicio pauză!".

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Catedra cu Pokemoni Pe unul din înghesuitele și mizerele holuri de așteptare ale Spitalului Municipal, așteptând în ușa unui cabinet medical, își împart timpul un bătrân pacient și o tânără medic rezident. Bătrânul intră în vorbă, tânăra în compleu bleu îi răspunde politicos. Astfel, pacientul află că, după rezidențiat, ea va pleca să îngrijească pacienți în străinătate. „De ce?!”, se miră bătrânul, cu un început de iritare în voce. „Fiindcă aici aș fi plătită cu o mie de lei, în străinătate cu cel puțin două mii de euro”, explică, răbdătoare, rezidenta. „V-ați plătit studiile sau ați fost bursieră?”, insistă bătrânul. „Am fost bursieră”. „Adică, ați studiat pe banii noștri, ai românilor! Ar trebui să rămâneți în țară și să profesați măcar câțiva ani, să meritați investiția care s-a făcut în educația dumneavoastră! Altfel, înseamnă că noi subvenționăm sănătatea străinilor
26 Iul 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray