2019-11-20 19:46

ULTIMA ORĂ! Alina Bica, REFUGIAT POLITIC în Costa Rica! Vrea să fie audiată prin videoconferinţă

 |  11:04
ULTIMA ORĂ! Alina Bica, REFUGIAT POLITIC în Costa Rica! Vrea să fie audiată prin videoconferinţă

Alina Bica a anunţat joi, prin avocatul său, că este refugiat politic în Costa Rica.

Avocatul Alinei Bica a anunţat, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că fosta şefă a DIICOT a primit din luna ianuarie statutul de refugiat politic în Costa Rica şi solicită să fie audiată prin videoconferinţă în procesul ANRP, în care este judecată alături de omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş. 

Curtea Supremă a programat, astăzi, ultimul termen al celui de-al treilea proces în care fosta şefă a DIICOT este acuzată de corupţie.

Bica a fost deja condamnată în două dosare, însă deciziile nu sunt definitive. În noiembrie 2016, a fost condamnată de Instanţa supremă la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz în serviciu.

De asemenea, în ianuarie 2017, Alina Bica a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în legătură cu intervenţii pentru clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu.

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

ANONIM
20 Apr 2018

alta scursura trebuia sa stea pe laGherla sa Sighet ca sa vada rapandula ce inseamna sa fii condamnat politic A.FURAT SI ASTA LA GREU SI ACUM POZEAZA IN VICTIMA
CIOCIOLINA JULISTA
20 Apr 2018

Un lucru deosebit de grav, il constituie faptul că in ROMANIA dupa 1989 nu s-a tratat MAI INTAI DE TOATE cum era normal , aspectele referitoare la ANTICORUPTIA din Sistemul JUDICIAR si Sistemul POLITIC (deoarece ele fac parte din sectoarele cele mai vulnerabile ale sistemului social). Cele două subsisteme constituie pilonii de baza cu care trebuiea sa se inceapa purificarea exigenta din punct de vedere al moralitatii si integritatii , ca sa ajute ulterior la demararea curaţeniei morale ce trebuia efectuata in societatea românească. In prezent autoritatile principale ale statului, in baza impunerilor (presiunilor) exercitate din partea sistemelor (mafiotizate) menţionate „neglijate?!” INTENTIONAT nu se poate face altceva decat ca cestea sa se conformeze unei consensualitati abisale pentru viitorul poporului roman.
TELEMUNCA
21 Apr 2018

ÎN ERA " DIGITALIZĂRII ,, : MERGE CU AJUTORUL LUI " "ȚUCĂRBERG,, O TELE JUSTIȚIE TRANSPARENRĂ MEGABĂTRÂN !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray