2020-02-17 11:10

ULTIMA ORĂ: ANUNȚ de la Casa Regală: Ce se întâmplă cu Palatul Elisabeta

 |  17:42
ULTIMA ORĂ: ANUNȚ de la Casa Regală: Ce se întâmplă cu Palatul Elisabeta

Familia Regală ar putea să rămână în continuare în Palatul Elisabeta și există o negociere în curs legată de chiria pentru acesta. Informația a fost dezvăluită, în exclusivitate pentru Antena 3, de Andrew Popper, șeful Casei Majestăţii Sale.

"Motivul pentru care se dorește ca acest palat să rămână în folosința Casei Regale este pentru activitățile publice care se desfășoară aici. Acest imobil este folosit doar într-o mică măsură ca o locuință și este folosit în marea lui majoritate pentru organizarea de evenimente publice care au foarte multă importanță. Au fost zeci de evenimente aici la care au participat instituții de stat, membri ai societății civile, au fost aici capete incoronate și șefi de stat", a spus Andrew Popper pentru Antena 3.

Șeful Casei Regale spune că Ministerul Culturii și-a luat obligația să întrețină imobilele în stare bună, însă acest lucru nu s-a întâmplat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

LEVST.
20 Ian 2018

a plecat vocea care era impotriva, imediat se refac vechile canale, f. probabil ca dragnea si taratzeanu vor gasi "formula magica" ca , "casa regala" sa nu plateasca nicio chirie, iar la o schimbare majora de peisaj politic, cei doi vor fi absolviti de orice vina, ba -mai mult-probabil(avand "experienta" , prize la mase, etc.), ca "duda din varful tortului- ca cei doi vor fi -unu-pm si-celalalt- prim consilier al coroanei...
ANONIM
24 Ian 2018

Sa le fie rusine ca au sters pe jos cu dl Primul Ministru Tudose in fituica Cotidianul unde au pe un ziarist servul lor Au realizat schimbarea acestui brav Om pt ca nu le facea hatarurile...E toxica fundatia aceasta! Si vrea sa ne intoxice mai departe, Pt mine duduia aceasta, urmasa de servitori ( a copilei schimbata in leagan dp nastere de camerista, fiice de cameriste si majordomi la Bourboni) este Cuconeza Piuneza in carnea romanilor. Apropos de onestitate, camerista isi initie fiica pusa-n leagan pe post de printesa la varsta de 6 ani in Magie Neagra...ca sa faca fata intre membrii aristocratiei, fu casatorita cu un print, copii cu printul bine casatoriti, dar nu rodira niciunul. Doar cea creata cu majordomul printului, deh, legea atractiei servitoresti, vrednica Ana, concubina Abdicatului rodi pe iepele lui Misu! Apoi fu regina Magiei negre cu care facu toate relele posibile, dar nu stim noi cei dusi la beserica....ca astfel ne jucara pe degete...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine