2020-07-03 17:46

ULTIMA ORĂ: Augustin Lazăr cere ANCHETAREA disciplinară a Adinei Florea. Care e MOTIVUL

 |  20:00
ULTIMA ORĂ: Augustin Lazăr cere ANCHETAREA disciplinară a Adinei Florea. Care e MOTIVUL

Procurorul general cere anchetarea disciplinară a Adinei Florea, adjuncta secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor. Ea a cerut în mod repetat de la DNA preluarea anchetei în care Liviu Dragnea este cercetat pentru fraudă cu fonduri europene, transmite Digi24.

Solicitarea a fost trimisă Secţiei pentru procurori a CSM.

Procurorul general cere Secţiei să dispună verificări disciplinare pentru imixtiune în activitatea unui procuror şi exercitarea funcţiei cu rea credinţă. Bănuielile sunt legate de solicitările repetate ale Adinei Florea de a prelua ancheta de la DNA în dosarul Tel Drum, bazându-se pe un denunţ anonim, deşi Codul de procedură penală prevede că toate denunţurile depuse la orice parchet trebuie asumate şi semnate.

Procurorii din CSM vor lua în discuţie această cerere cel mai probail în şedinţa de săptămâna viitoare.

Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea are calitate de suspect, a ajuns în 22 februarie la Secția specială pentru investigarea magistraților, la a patra solicitare. DNA l-a trimis in copie.

„Corespondența în două situații a fost purtată direct cu Sectia de combatere a infracțiunilor asimilate. Au fost solicitări de trimitere a dosarului, apreciind că dumnealor sunt competenți. Procurorul de caz și procurorul-șef secție au stabilit că compentența revine DNA, motiv pentru care au sesizat Parchetul General pentru soluționare. Firește, pentru că era și o solicitare că ar fi mijloc de probă într-o cauză la dumnealor, noi le-am trimis și în copie dosarul secției”,  declara adjunctul DNA, Călin Nistor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

SUCCES LAZAR
28 Mar 2019

D-le Lazar nu cedati in fata HOTILOR SI BORFASILOR DIN CIUMA ROSIE CARE INCEARCA SA ACAPAREZE ROMANIA. NU CEDATI IN FATA GUNOAIELOR BOLSEVICE CONDUSE DE BORFAȘUL NATIONAL draknea CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI SI CARE A VOTAT IMPOTRIVA. CRESTERII ALOCATIILOR IMPREUNA CU 119 LICHELE PSD. SUCCES LAZAR. draknea LA PUSCARIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz