2020-08-15 23:15

ULTIMA ORĂ: Augustin Lazăr RENUNȚĂ la funcție. Ce decizie a luat procurorul general

 |  22:22
ULTIMA ORĂ: Augustin Lazăr RENUNȚĂ la funcție. Ce decizie a luat procurorul general

Conform Antena 3 și Digi24, procurorul general al României, Augustin Lazăr și-ar fi depus deja cererea de pensionare. Anunțul vine după ce Lazăr își depusese candidatura pentru un nou mandat la șefia Parchetului General.

Informația, dată în exclusivitate de postul controlat de familia Voiculescu, a fost comentată pe larg în emisiunea Sinteza zilei, în care realizatorul acesteia, Mihai Gâdea, a mai declarat că lui Augustin Lazăr i s-ar pregăti un post de judecător la Curtea Constituțională.

Aflat la finalul primului mandat, Lazăr a candidat recent pentru un al doilea mandat de procuror general al României, însă a fost respins de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

”O lovitură de teatru în cazul lui Augustin Lazăr. Surse CSM au confirmat că și-a depus cerere de pensionare, dosarul a fost trimis la Inspecția Judiciară, cei de la CSM trebuie să afle dacă există sancțiuni disciplinare, am înțeles că răspunsul a venit negativ. Cel care va decide cu privire la pensionarea lui Augustin Lazăr este Klaus Iohannis (...) Știm că sunt câteva plângeri care îl vizează, cu cât reușește să se pensioneze mai repede, cu atât iese mai liniștit la pensie și cu o pensie mai mare (...) Este o încercare de a ieși cât mai bine financiar” a spus Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Potrivit unor surse, potențiala pensie a lui Augustin Lazăr se ridică la aproape 30.000 de lei lunar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

MARCEL
17 Apr 2019

"Pensii si salarii nesimtite" a spus fostul presedite T.Basescu...Fara cometarii...Si d-ul Basescu doreste sa fie europarlamentar pentru a avea un salariu de 10.000 de euro si o pensie de peste 4000 de euro..."Cine poate oase roade" ....
ANONYMOUS
18 Apr 2019

Rade harb de oala sparta !!! Taci din gura hraparetule,tu vorbesti ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz