2020-02-24 01:26

ULTIMA ORĂ: Averea Rovanei Plumb va fi VERIFICATĂ de ANI

 |  16:41
ULTIMA ORĂ: Averea Rovanei Plumb va fi VERIFICATĂ de ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) verifică averea Rovanei Plumb, verificările fiind declanşate anterior scandalului din Parlamentului European privind funcţia de comisar european, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, luni, prin vot, că Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi nu sunt apţi pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan. Comisia va trimite o scrisoare către preşedintele PE, David Sassoli.

Anterior, Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din PE, în care precizează că împrumutul controversat a fost achitat cu două apartamente deţinute de aceasta în România, astfel datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

FIULER
30 Sep 2019

Mertanu de Bulgaria in fata buncarului din Dimbovita , al magazionerei cocalar de arcom
UN CETATEAN
01 Oct 2019

Cam tarziu s-a trezit ANI. Multi parlamentari si functionari publici nu isi pot justifica averile. Circa jumatate adica peste 1 milion de persoane iar ANI ar avea de lucru non stop.
ADORMIREA INSTITUțIILOR
01 Oct 2019

Capul mizer de afiș si Averea Rovanei Plumb ? Oare alocațiile de copii, laptele si cornul a milioanelor de copii romanii il vom regăsi in aceasta avere nesimțită ? Instituția ANI nu va rezolva aceasta problema .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine