2019-10-18 22:44

ULTIMA ORĂ! Avion Tarom pe ruta Bucureşti - Barcelona ÎNTORS din zbor, după ce un geam s-a FISURAT

 |  11:30
ULTIMA ORĂ! Avion Tarom pe ruta Bucureşti - Barcelona ÎNTORS din zbor, după ce un geam s-a FISURAT

Un avion Tarom, având 105 persoane la bord, a revenit pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni după ce un geam s-a fisurat. Avionul decolase joi dimineaţă de pe Aeroportul Henri Coandă cu destinaţia Barcelona. Compania Tarom a precizat pentru News.ro că siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol.

Cursa Tarom RO421 decolase la ora 8.49 de pe Aeroportul Henri Coandă şi la ora 10.40 trebuia să aterizeze la Barcelona. Conform flightradar24.com, la ora 9.50 aeronava, ora locală, s-a întors pe Aeroportul din Otopeni din cauza unui geam fisurat.

Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, citaţi de news.ro, avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerii au fost transferaţi în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare.

Compania Tarom a precizat că este vorba despre o cursă Bucureşti - Barcelona, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

"Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială", a anunţat compania Tarom, care îşi cere scuze pentru inconvenient.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

ANONIM
26 Apr 2018

Vai de tara acesta, cat de rau a putut sa ajunga. Distrugere esentiala continua. Numai mizerii si incompetenta este promovata mereu. Numai ei ai lor incompetentii au jobb-uri unde nici nu fac fata, dar le merge bine in continuare. Dezastru total.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray