2020-03-28 11:13

ULTIMA ORĂ: Carmen Dan nu DEMISIONEAZĂ: ”Premierul Tudose nu m-a întrebat NIMIC”

 |  21:20
ULTIMA ORĂ: Carmen Dan nu DEMISIONEAZĂ: ”Premierul Tudose nu m-a întrebat NIMIC”

Într-o conferință de presă ținută la ceas de seară, Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat că nu demisionează din funcție și a lansat o serie de acuzații la adresa premierului Mihai Tudose, aducând argumente că nu ar fi mințit.

”Doresc sa lamuresc opinia publica despre modul cum au decurs lucrurile in realitate: am dovada acceptului domnului Ionita in situatia in care premierul ar fi schimbat seful politiei. Avem documente, pe de alta parte, vorbe. Acordul a fost semnat marti inainte de propunerea de demitere a dlui Despescu, chestorul Ionita a acceptat propunerea de a incepe o reforma reala in politia romana. Dupa discutie, chestorul a semnat acordul. Imediat dupa anuntul meu, in seara de marti, s-a declansat o campanie de denigrare a dlui Ionita in spatiul public la adresa lui si a familiei lui. Astfel, miercuri dimineata la ora 6.27 am primit un mesaj in care mi-a raportat ca are retineri sa mearga mai departe. Am asteptat sa asteptam propunerea dlui prim ministru.

Premierul Tudose nu m-a intrebat absolut nimic miercuri despre chestorul Ionita, dar de la Ministerul de Interne nu a plecat niciun comunicat oficial. Apoi chestorul Ionita mi-a transmis ca a fost sunat de premier. Daca premierul avea dubii, ar fi putut sa le clarifice pe loc in discutia pe care am avut-o.

Nu stiu ce raspund se astepta sa primeasca premierul de la chestorul Ionita dupa ce anuntase ca nu-l schimba. De aici pana la a fi acuzata de minciuna e mare lucru

Guvernul e politic, iar ministrii sunt propuși și validati in forurile partidului si tot acolo se aproba retragerea lui din Guvern”, a fost declarația Ministrului de Interne, Carmen Dan.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că nu mai doreşte să mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan pentru că l-a ”minţit” şi că, dacă îşi va prezenta demisia o va accepta.

El a spus că a fost ”minţit” de ministrul Carmen Dan, care l-a informat că cel pe care l-a propus pentru postul de şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, acceptă funcţia, dar, când l-a sunat personal, acesta a refuzat categoric.

”Un ministru care îşi permite să mă mintă în halul acesta... nu mai am ce să mai lucrez”, a declarat Mihai Tudose.

Întrebat ce înseamnă acest lucru, Tudose a precizat că, dacă ministrul Dan îşi va prezenta demisia, o va accepta. ”Dacă va fi lăsată, va demisiona”, a precizat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

TO : CARMEN DAN
12 Ian 2018

DACA AI MACAR UN DRAM , UN MILIGRAM DE BUN SIMTZ RECUNOASTE CA ESTI DOAR O SLUGA PROASTA A LUI DRAGNEA . DEMISIONEAZA ACUM . INTR-O ZI CIND DRAGNEA V-A PICA , MAI MULT CA SIGUR CA VEI FI ACUZATA DE LUCRURI MULT MAI GRAVE , CA DE EXEMPLU SUBMINAREA .......... CUM I-TI SUNA ? RECUNOASTE CA AI FOST DOAR O SLUGA PROASTA SI NU AI STIUT IN CE TE BAGI . MAI AI O ZI S-A TE SALVEZI .
LEVST.
12 Ian 2018

"...s-a declansat o campanie de denigrare a dlui Ionita in spatiul public la adresa lui si a familiei lui..."____-------____Ca de exemplu , ce ? Pentru ca (ce am gasit eu, prin presa) "denigrarea" se rezuma la niste intrebari si uimiri, cum acest ionita cu" famelie mare, dupa buget"( cinci copii) , are -la 41 ani- cateva case si apartamente , 2 autoturisme noi, ceva terenuri intra si extravilane si ceva cash prin banci(nu mai vorbim de ce e"la purtator" si micile casete cu bijuterii ale cocoanei, etc.)...Si se presupune ca din leafa de bugetar (cu grade mult mai mici, in trecut) s-au hranit 7 guri, daca nu cumva sunt speciali, purtatori ai fotosintezei...Nu cumva refuzul sau tocmai pentru asta a fost formulat, sa nu ajunga sa treaca prin furcile caudne ale presei neutre si adverse si sa se afle ca punea steagurile o data si le numara si de 3 ori?!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Ian 2018

uite o intrebare //AI FOST AMANTA LUI DRAGNEA SI AI UN COPIL CU EL?>>>>>>>ASTEPTAM RASPUNSUL BABY
ANONIMUS
12 Ian 2018

Un adevarat ministru isi expune motivele la nivel de discutii private cu primul ministru. Prezentarea pe posturile de televiziune a motivatiilor pro-si contra demisiei sunt de prost gust si dovedesc lipsa de decenta si faptul ca nu se afla la inaltimea functiei pe care o detine. Simplu, trebuia sa arate doar ce masuri a luat pentru ca lucrurile sa nu se mai repete. Vedeti exemplul de comportament al altor ministri din alte tari vest europene care tin la imaginea lor si a tarii. Apoi nu trebuie sa dea seama partidului, la fel ca intregul guvern, pentru ca in momentul cand a depus juramantul de minstru a jurat ca isi slujeste tara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine