2020-08-03 16:05

ULTIMA ORĂ. Caz de COVID-19 confirmat la GUVERN

 |  19:10
ULTIMA ORĂ. Caz de COVID-19 confirmat la GUVERN

Panică la Palatul Victoria. Un funcţionar care lucrează la registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus.

Persoana infectată se află în momentul de faţă în izolare. Toţi colegii ei de birou au fost testaţi și, din fericire, toate rezultatele sunt negative pentru COVID-19.

"A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată", se arată în informarea Guvernului.

Sursa citată menţionează că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia "au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ".

"Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului", conform informării.

La începutul lunii martie, au mai existat trei cazuri de persoane care aveau legătură cu aparatul de lucru al Guvernului, însă testele au ieşit ulterior negative pentru COVID.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz