2019-10-23 22:03

ULTIMA ORĂ: Ce RISCĂ Mihai Tudose după declarațiile virulente

 |  19:16
ULTIMA ORĂ: Ce RISCĂ Mihai Tudose după declarațiile virulente

Fostul premier, Mihai Tudose, s-a ales cu o citație și va fi audiat după declarațiile referitoare la steagul secuiesc. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a informat, vineri, pentru AGERPRES, prin preşedintele instituţiei, Asztalos Csaba, că Tudose va fi audiat, pe 30 ianuarie.

"Pe domnul Tudose l-am citat pe 30 ianuarie raportat la declaraţiile cu steagul secuiesc", a menţionat Asztalos Csaba.

Tudose riscă, cel mult, o amendă, conform Stiripesurse.ro.

"Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui", a declarat fostul premier la Realitatea TV.

Tudose și-a nuanțat, mai apoi, declarațiile: ”Vreau să nuanțez o declarație pe care am făcut-o miercuri și care fost greșit înțeleasă. Îmi menţin foarte, foarte, foarte clar poziţia ca român, că nu este negociabilă sub nicio formă, nici măcar amiabilă, integritatea teritorială a României. Nu se poate vorbi despre autonomia unei bucăţi din România. Eu m-am referit la autoritățile statului, care trebuie să aplice legea. Mandatele lor flutură lângă steag, dacă nu aplică legea. Despre asta a fost vorba, nu de spânzurat pe nu știu cine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-19Parerea ta...

TUDOR
19 Ian 2018

Nu risca numic.a facut ce trebuia cu udmr grupare terorista dovedita de sri.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Ian 2018

ha ha si ce risca aia cu steagul secuiesc pus pe ambasada romaniei?.primesc vreo spaga de la BANCA NATIONALA adusa cu geamantanele de UDREA?sau de alta curva "sub acoperire"
ANONIM
20 Ian 2018

UDMR FACE CE VREA IN TARA ASTA. PSD pentru un vot e in stare sa dea legi care sa incalce orice, inclulsiv sa dea independenta TRANSILVANIEI. In nici o tara din lume nu se dau atatea drepturi minoritatilor. PACAT MARE PACAT CA NU MAI AVEM PATRIOTI ...UNDE ESTI STEFANE SAU EMINESCULE ? DRAGNEA SA LE DAI UDMR ORICE ...CA SA OBTII VOTURILE ...NU VOI MAI VOTA PSD NICIODATA PENTRU ASTA ............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray