2020-02-18 02:07

ULTIMA ORĂ: CEDO, decizie radicală privind procesul Kovesi-Guvernul României

 |  21:33
ULTIMA ORĂ: CEDO, decizie radicală privind procesul Kovesi-Guvernul României

Deja CEDO a transmis un termen Executivului de la Bucureşti pentru a ajunge la o înțelegere amiabilă cu... reclamanta. Fosta şefă a DNA s-a adresat Curţii Europene a Drepturilor Omului pentru modul în care a fost revocată din funcţie.

Potrivit unui document publicat în presă, CEDO a comunicat pe 5 februarie agentului guvernamental român că a înregistrat cauza Kovesi vs România şi va soluționa cu prioritate cazul.

După data de 19 martie, dacă nu se ajunge la o înțelegere, Guvernul are 6 săptămâni la dispoziție să își facă apărarea.

Avocata Nicoleta Popescu spune că CEDO va da un verdict în acest an.

Agentul guvernamental la CEDO din cadrul MAE, Catrinel Brumar, nu a dorit să comenteze, deocamdată, transmite TVR.

Între timp, ministrul Justiției a anunțat că vrea să transfere instituția agentului guvernamental la CEDO de la MAE la Ministerul Justiției. De altfel, în urmă cu 10 ani, agentul guvernamental era în subordinea ministrului Justiției.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este cel care a solicitat revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA. El se opune și numirii ei la Parchetul European și a promis că îi va informa pe omologii săi din Uniunea Europeană în legătură cu ceea ce el numeşte abuzurile comise de Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Feb 2019

bubosul slugoiul mafiei sa-si dea singur palme peste bot...pana pricepe ca e deja luat la palme de toata justitia europeana,dar nu simte palmele ca are soriciul gros la bot
# CUCUVEA....
06 Feb 2019

Sa dea domnul sa ai parte de aratari ca acestă.... plagiatoare sterpa...asa societatea v.a scapa de cucuvele
DIANA
07 Feb 2019

Hello Tudorele te- ai trezit? Hai curaj găina că te tai. Abia astept sa-ti vad mutra cand o sa auzi ce hotărâre v' a lua CEDO in privinta Kodrutei.Esti terminat,fierbi,te zvarcolesti in somn,ai coșmaruri.Si asta e abia începutul.Noapte bună lîngă cizmele lui Dragnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine