2019-07-23 08:38

ULTIMA ORĂ: Claudiu Manda anunță CONTROL la unitățile SRI

 |  18:31
ULTIMA ORĂ: Claudiu Manda anunță CONTROL la unitățile SRI

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, că membrii comisiei vor solicita SRI toate documentele secrete care au stat la baza redactării protocolului dintre Serviciu şi Parchetul general. De asemenea, membrii comisiei vom merge în control la unităţile SRI.

“Am hotărât la nivelul comisiei să solicităm de la SRI toate documentele secrete care au stat la baza redactării acestui protocol (...) Hotărârile CSAT sau alte documente secrete pe care nu le avem, vom solicita SRI să ni le pună la dispoziţie pentru a vedea dacă acest protocol s-a făcut în temeiul acelor hotărâri CSAT secrete sau alte documente pe care le invocă în preambul protocolul”, a explicat senatorul PSD Claudiu Manda, citat de Stiripesurse.ro.

El a mai spus că membrii comisiei vor efectua după Paşti controale la unităţile SRI pentru a înţelege ce presupunea cooperarea sau colaborarea Serviciului cu alte instituţii.

„După ce va trece sărbătoarea de Paşti să mergem la unităţile SRI în control, la unităţile care aveau ofiţeri în subordine şi aveau relaţia asta de cooperare, echipe comune sau echipe mixte, să înţelegem concret ce presupunea această cooperare sau colaborare. Am văzut câteva explicaţii în spaţiul public, dar credem că este important să avem în faţa comisiei declaraţiile persoanelor din conducerea acelor unităţi, eventual şi a ofiţerilor, fără să periclităm operaţiuni derulate”, a continuat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

UNDE
05 Apr 2018

ALO URECHIATILOR ; UNDE ESTE ECONOMIA SI INDUSTRIA NOASTRA ????? SPUNE - TI IN SOAPTA , SA NU NE AUDA RUSI .
MAFIA PSD
05 Apr 2018

Mafia psd prin conducatorul ei dictatorul analfabet de TeleMorman (de prosti ) doreste sa controleze si serviciile secrete din Romania precum si BNR. ATRIBUTIILE PRESEDINTELUI AU FOST AMPUTATE , ASA CA VA DETINE CONTROL TOTAL ASUPRA STATULUI ROMAN. PUTEREA ABSOLUTA CA INREGIMUL CEAUSESCU.
VALI
05 Apr 2018

Cine poate oase roade. Fie pîinea cît de rea , ( ori că-s cei din PSD sau PNL , ) Tot ți-o fură cineva. Îi înjurăm pe toți , dar vreau să știu care-s mai buni , și să-i alegem pe ăia.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray