2019-10-22 09:03

ULTIMA ORĂ: Cod roșu după ce un camion cu 20 MILITARI s-a răsturnat într-o prăpastie

 |  22:43
ULTIMA ORĂ: Cod roșu după ce un camion cu 20 MILITARI s-a răsturnat într-o prăpastie

Un camion militar s-a răsturnat într-o prăpastie, în localitatea Dâmbovicioara, Argeș. Mai multe persoane au rămas încarcerate. Din primele informații sunt cel puțin 4 persoane decedate. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Este vorba de Batalionul 33 Câmpulung Vânătorii de Munte. Militarii se întorceau spre Câmpulung, cel mai probabil de la un exercțiu militar. Din primele informații se pare că într-o curbă șoferul camionului ar fi pierdut controlul, cel mai probabil din cauza unei defecțiunii tehnice. Primul care a sosit la fața locului a fost șeful de poliției din Dâmbovicioara. El a fost cel care a coborât în râpă. Surse susțin că patru persoane ar fi fost scoase fără semne vitale. Informația nu a fost confirmată oficial.

Ministrul Apărarii Adrian Țuțuianu s-a deplasat în zonă. „Infirmații sunt cele care au fost furnizate de Ministerul de Interne. Eu împreună cu secretarul de stat am plecat spre Dâmbovicioara, vom lua toate măsurile necesare pentru astfel de evenimente”, a declarat Țuțuianu.

Prefectul de Argeș, Emilian Dragne: „Sunt 12 victime, confirmate de cei de la ISU și cei de la rutieră, este un accident rutier, s-a răsturnat camionul. Starea victimelor nu o cunoaștem. Se face evaluare. Sunt supraviețuitori. Accidentul a avut loc acum trei sferturi de oră”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-30

GALERIE MEDIA

-->

PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray