2020-03-29 04:11

ULTIMA ORĂ: Cozi uriașe la Vama Nădlac! Mii de oameni se întorc în țară

 |  23:57
ULTIMA ORĂ: Cozi uriașe la Vama Nădlac! Mii de oameni se întorc în țară

Sunt cozi uriașe de mașini, marți noapte, la Vama Nădlac. Intrarea în țară durează ore întregi și din cauza procedurii greoaie a măsurilor de la frontieră.

Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda a declarat, pentru Realitatea PLUS, că, în ultimele 24 de ore, 11.000 de români au trecut prin vama Nădlac.

”În ultimele 24 de ore prin punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat formalitățile de frontieră aproximativ 11.000 de persoane pe sensul de intrare în țară. Anul trecut în aceeași perioadă am avut 14.000 de persoane. Menționăm faptul că în acest moment formalitățile de frontieră se efectuează pe 5 artere la intrarea în țară, iar timpul de așteptare de aproximativ 40-50 de minute. Valorile de trafic mai ridicate înregistrate în acest moment se datorează măsurilor suplimentare dispuse în punctele de frontieră în contextul Noului Corona Virus, respectiv verificările efectuate de către polițiștii de frontieră, completarea formularului pus la dispoziție de colegii de la Direcția de Sănătate Publică, precum și măsurile dispuse de către aceștia”.

Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia, a spus într-o emisiune la TVR 1, că sunt 500.000 de români în Italia care lucrau la negru și acum vor acasă, în România, ”să moară în țara lor”. 

Probabil că stoparea zborurilor dintre Italia şi România a fost o greşeală. Guvernul României nu a venit spre noi să ne liniştească şi să ne spună că situaţia de moment trebuie gestionată ca la carte. Este o lipsă totală de comunicare", a declarat Eugen Terteleac. 

Numărul deceselor provocate de coronavirusul COVID-19 a crescut în Italia, bilanţ tragic arătând că răspândirea coronavirusului nu dă semne de încetinire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

ROMANES
11 Mar 2020

AOLEUOOO , AOLEUOOO , VIN RUMANIII IN TARAA . AU PLATIT ASIGURARILE DE SANATATE ? SA LE IA BANI DIN URMA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine