2019-10-23 03:19

ULTIMA ORĂ: Decizie în Parlament. PSD RENUNȚĂ la Comisia SPP

 |  16:12
ULTIMA ORĂ: Decizie în Parlament. PSD RENUNȚĂ la Comisia SPP

PSD și ALDE au decis că nu va mai fi înființată o comisie parlamentară de anchetă pentru Serviciul de Protecție și Pază. Discuțiile despre înființarea aceste comisii au venit după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzații dure la adresa șefului SPP, Lucian Pahonțu.

Liviu Dragnea și șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au avut astăzi o discuție scurtă, de circa un sfert de oră, în biroul președintele Camerei Deputaților. La finalul acesteia, nu au răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă au ajuns la o concluzie privind această comisie de anchetă.

Persoane care au participat la această discuție spun însă că a fost luată o decizie: o astfel de comisie nu este oportună în acest moment, transmite Digi24.

Liviu Dragnea spunea ieri că nu respinge posibilitatea înființării unei astfel de comisii.

„O să discut azi-mâine cu domnul Tăriceanu. Ce am înţeles eu aseară, că a fost un vot politic la PNL ca să fiu şi eu şi premierul chemat la acea comisie, la Comisia de apărare din Senat. În schimb, a fost tot un vot să nu fie chemat Pahonţu. Este puţin ciudat şi penibil să nu fie chemat la acea comisie subiectul discuţiei şi alţi oameni care au început să vorbească în ultima perioadă. După părerea mea, asta e o glumă politică. Dincolo de asta, cred că subiectul e destul de serios şi apare din ce în ce mai grav. Sunt mai mulţi oameni care vor să vorbească. Este foarte posibil să luăm o astfel de decizie, dar vreau să discut cu domnul Tăriceanu”, a spus șeful PSD.

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea în comisie pentru a prezenta acuzaţiile la adresa Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP). Vela a spus că, în funcţie de dovezile aduse, ar putea fi audiat în Comisie şi şeful SPP, Lucian Pahonţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-07Parerea ta...

CUM SALVAM RO
07 Feb 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE SI PROFUNDA INCAT TREBUIE SA INTERVINA O DECIZIE A NATO PRIN CARE SA SE DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state. Romania VA AVEA O DEMOCRATIE EUROPEANA si va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM+ TRADARE va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL + PATRIOTISM si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate si performanta, dar si oameni din randul ELITELOR, cu demnitate si de caracter.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Adio ALDE? Și totuși, Alde, cu alde Tăriceanu și Constantin la conducere, nu contează chiar atât de mult pentru PSD, pentru Dragnea. UNPR este mult mai important în economia voturilor din Parlament, pentru perioada rămasă până la alegerilelegislative și, de aceea, alianța cu progresiștii a fost preferată de social-democrați celei cu niște liberali, mulți dintre ei vopsiți sau cu probleme
20 Mar 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray