2020-07-09 05:12

ULTIMA ORĂ: Donald Trump, SCRISOARE către Klaus Iohannis

 |  18:20
ULTIMA ORĂ: Donald Trump, SCRISOARE către Klaus Iohannis

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare omologului român, Klaus Iohannis, relatează surse citate de Antena 3.

Sursele susțin că Trump i-a scris lui Iohannis după Summitul NATO de la Varșovia și și-a cerut scuze că a fost nevoit să anuleze întâlnirea bilaterală și și-a exprimat speranța că se vor întâlni cât mai curând cu prima ocazia.

Cu toate acestea, același surse susțin că întâlnirea nu va avea loc nici la întâlnirea ONU din septembrie, pentru că agenda lui Trump este încărcată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

APOI, A DOUA CARTE
07 Sep 2018

JUDGMENT în care Trump în costum negru stă cu fundul pe steagul american și pe globul pământesc, ținând un fel de sceptre în mâini. Alt mesaj subliminal predictibil, programat: două imagini șocante în care îl arată ca desen animat pe Homer Simpson (alias Trump) în sicriu, descoperit până la jumătate, apoi pe unul cu ochelari negri îndreptând foarte sigur pe el pistolul spre capul lui Trump, văzându-se glonțul care a și țâșnit de pe țeavă, ca un foc alungit. Toată atitudinea lui Trump este defensivă! Fața lui Trump este anormal de roșie, incandescentă aș spune, cu părul blond și cu mâinile a predare, dar înmănușate aducând mai degrabă cu imaginea unui clovn...el stă în picioare, cu spatele la mașina veche, bleumarin ce are trasate niște dungi galbene pe ea, de parcă ar reprezenta o linie dublă continuă.
ȘI APARE AFIȘUL:
07 Sep 2018

”At any time, at any place, our snipers can drop you...Have a nice day!” Deci OUR SNIPERS/LUNETIȘTII NOȘTRI... De unde i s-ar TRAGE ponoasele? Din afirmația făcută cu ceva timp în urmă când Trump a spus că numai trebuie transferată puterea administrativă vreunei părți din ea ori altcuiva; ”vom transfera puterea de la Washington D.C., înapoi, oamenilor...” De-aici, începe să fie ironizat și dublat în discurs, de unul care arată cum se pune la cale un atentat...pe stadion! Aparent, Trump este pentru oameni, dar va trăda oamenii săi – zice autorul filmului!
INTERVIUL DINTRE
07 Sep 2018

Prințul Harry și Barack Obama, din 2017: Prințul Harry: Acum, repede...o întreabare serioasă – foarte, foarte repede...ești gata? Obama: Da. Prințul Harry: o întrebare scurtă, incendiară...White House DOWN or Olympus Has Fallen? Ai dreptul la o alegere... Obama: Cum aș putea alege? Prințul Harry răspunde ca pentru el impulsionându-l pentru acceptare: White House DOWN. La care Obama este de acord: O.K. o să iau în seamă cuvintele tale. Arată apoi secvențe din filmul WHITE HOUSE DOWN. Iar la sfârșit: WE DESTROYED OURSELVES – Abraham Lincoln.
EI, NA!
07 Sep 2018

CUM NU E TREABA și NOASTRĂ? A noastră e numai la contracte și cașcaval puse pe masă...luați, de mâncați? NU SUNT EI PARTENERII NOȘTRI STRATEGICI? Dacă cad în cur, trag tot NATO-ul după ei...efectul dominoului! Din păcate, cei care CONDUC nu țin DELOC la popoarele din ”subordine”...d-aia lumea arată AZI așa și nu altfel! În afară de Kennedy, toți au fost/sunt ALEȘI să facă ceea ce li se spune/poruncește, altminteri n-ar pupa nici în vis conducerea....
ANONIM
08 Sep 2018

Am trăit sa vad cea mai mare intoxicare...cel mai puternic om al planetei isi cere scuze de la un paduche de pe planeta ...hahahaha
DEDEMAN
08 Sep 2018

"Anonimule ", ai perfecta dreptate... Mr.President este mult prea ocupat sa scrie baliverne...
MEY CUCUVEA!
08 Sep 2018

Tu ești un tip deștept, altfel nici nu ți-aș răspunde...o.k., zici de bancheri...dar de Rezerva Federală DEPIND TOȚI, inclusiv Senatul, președenția și multe altele...așa-i? Și-atunci, de unde până unde independență (cât ar fi el de bogat), Trump? Ora exactă se dă ÎNCĂ de pe Wall Street! Lui TRUMP i s-a dat voie să devină președinte NUMAI după ce a fost inițiat bine ce/cum să facă, ce rol să joace și numai după ce a recunoscut Ierusalimul ca fiind capitala Ierusalimului...
RECTIFIC...
08 Sep 2018

Ierusalimul ca fiind capitala Israelului...
Mă FACI Să RâD!
08 Sep 2018

Adică cei toți cei care spun, aduc aminte despre predicții, profeții sunt extremiști religioși?! EȘTI ÎN EROARE! Atunci, cum îți explici că multe (dacă nu majoritatea lucrurilor) s-au întâmplat ÎNTOCMAI, după cum au prezis ”extremiștii” religioși? Nu-mi mai răspunde pe teme d-astea, n-ar sens...EȘTI PARALEL pentru că, N.O.M. și toți demenții EREV-RAV cunosc pe dinafară scrierile și culmea, se ascund ascunzându-și mesajele codat...dpdv ocult, dar potrivit confirmării profețiilor, predicțiilor!
LA MIN.9.00
09 Sep 2018

Obama îi mulțumește lui Satan pentru inspirația dată pentru noua tehnologie ce va fi aplicată gradual...și-arată apoi ”armata” de specialiști care vor acționa cu calmul specific LINIȘTII DINAINTEA FURTUNII. În discursurile sale, când spunea aflat încă în campanie electorală, des trâmbițatul ”ye, we can...” repetat ca o mantră, delirant aproape....el (Obama) făcea referire la ei, doi - el și cu Satan că VOR PUTEA cu ajutorul tehnologiei și-a vaccinurilor să îngenuncheze prin robire, lumea toată - spiritual și fizic - cu ajutorul CIPURILOR datorită nano-tehnologiei și-a superdigitalizării vieții cotidiene (ajutat și de Bill Gates, ca sponsor și promotor al noilor tehnologii înaintate (sigur dezvăluite de către extratereștrii (draci) ori EREV-RAVI, atât intra cât și extra-tereștrii care se vor arăta, nu se vor mai ascunde...).
DILIIU EșTI CUCUVEA :)
09 Sep 2018

Lasă popii...că nu toți sunt securiști! Sunt preoți care, atunci când deschid gura ori te binecuvintează simți harul cum lucrează, parcă ești atins de fulger și te pune pe picioare - și fizic, și sufletește...nu glumesc! Ceilalți - Talpa Iadului e din sufletele lor, a patriarhilor, a regilor, conducătorilor lumii care au avut o CHEMARE și și-au bătutu joc de ea... O fi Obama creația CIA, dar poate reprezenta Asul din mâneca lor pentru a-l doborî pe Trump...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz