2020-04-06 00:17

UPDATE: Două trenuri s-au CIOCNIT lângă Ploiești. Sunt 11 victime. PRIMELE IMAGINI

 |  16:11
UPDATE: Două trenuri s-au CIOCNIT lângă Ploiești. Sunt 11 victime. PRIMELE IMAGINI

Două trenuri s-a ciocnit frontal, miercuri după-amiază, în urma accidentului rezultând cinci victime rănite ușor, transmite Digi 24.

UPDATE: De la ora 17.17, toate trenurile care aveau graficul de circulație prin stația Ploiesti Triaj au fost redirecționate pe ruta București - Brazi - Ramificație Ploiești Triaj - Ploiești Vest - Ploiești Sud.

UPDATE: Surse din cadrul CFR Călători spun că trenul personal circula cu aproximativ 22 de kilometri pe oră și ar fi avut prioritate. Trenul de marfă a intrat frontal în această garnitură.

Potrivit primelor informații venite din partea anchetatorilor, marfarul, care transporta zahăr, ar fi depășit semnalul de oprire și a lovit personalul care circula pe ruta Ploiești Sud - București.

UPDATE: Numărul persoanelor rănite în urma ciocnirii a două trenuri în gara Ploieşti triaj a crescut la 11, dintre care una va fi transportată la spital cu elicopterul. "Alte 20 de persoane aflate în tren au fost evaluate la faţa locului şi nu necesită transport la spital", precizează ISU Prahova.

UPDATE: Conform șefului ISU, Raed Arafat, în acest moment 20 de ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului, dar și un elicopter SMURD. Echipajele de intervenție acordă asistență medicală celor 5 victime care sunt rănite ușor și nu necesită trasport la spital în acest moment.

Calea ferată Ploiești-București fiind una intens circulată, este posibil ca mai multe trenuri să aibă întârziere până echipajele de specialitate degajează zona.

Accidentul a avut loc între la ieșirea din gara Ploiești către Brazi.

Unul dintre trenuri era de marfă, celălalt era tren de călători.

Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

TUDOR
18 Dec 2019

ASTEA SUNT TRENURILE REPARATE DE DOROBANTU LA GRUIA STOICA DE LA PASCANI. HUOOOOOO, AFARA TRADATORI DE SOCIETATE CARE SUNTETI. MIZERABILILOR. PE BARBULESCU LA- TI DAT AFARA CA A RASPUNS OBOSIT, DUPA CE A STAT TOATA NOAPTEA SA ASIGURE BUNUL MERS AL TRENURILOR. PE DOROBANTU NU- L DATI AFARA? ALOOOO! ANTENA 3 SE AUDE,? DOMNU MINISTRU BODE LUATI MASURI DE INDATA SI TRIMITE TI ACASA TRADATORII DIN CALEA FERATA.
DE RASUL CURCILOR
20 Dec 2019

Trenul personal circula cu aproximativ 22 de kilometri pe oră ? Ce fel de tren este acesta ? Știm cu toții ca o trotineta electrica, cea mai ieftina din comerț poate circula până la viteza 65 km/h . De rasul curului sa circul cu un tren de navetiști la viteza 22 km/h. O batjocura romanească si fata de acei muncitori care trebuia sa ajungă acasă sau la servici. Nu mai vorbim de Mecanici de locomotivă care sunt niște necalificați , luați din drumul mare si puși pe locomotiva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine