2020-08-07 00:16

ULTIMA ORĂ: Elena Udrea și Alina Bica, ARESTATE pentru două luni. Urmează EXTRĂDAREA

 |  21:01
ULTIMA ORĂ: Elena Udrea și Alina Bica, ARESTATE pentru două luni. Urmează EXTRĂDAREA

După ce au fost reținute pe stradă de Interpol Costa Rica și au fost duse la audieri, Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de șeful biroului Interpol Costa Rica.

ULTIMA ORĂ: Elena Udrea și Alina Bica, ARESTATE pentru două luni. Urmează EXTRĂDAREA
zoom

Oficialul din Costa Rica a mai declarat că cele două femei vor sta timp de două luni într-un centru de detenție special pentru persoane care urmează să fie extrădate.

În acest timp, autoritățile de la București trebuie să facă demersurile necesare legale pentru a cere și obține extrădarea.

Șeful Interpol din Costa Rica a mai anunțat că faptul că Alina Bica și Elena Udrea au cerut azil politic și faptul că Elena Udrea are un copil născut în Costa Rica nu constituie impedimente în a se finaliza extrădarea.

"Elena Udrea are ordin de reţinere internaţională pentru mită şi abuz în serviciu, Elena Udrea a fost la un moment dat în România ministrul turismului.

La ora 2.00, a fost reţinută Alina Bica, are o notă roşie în baza Interpol, pe Alina Bica au acuzat-o de corupţie, la un moment dat a fost şefa DIICOT.

Ambele sunt reţinute la noi, sunt în detenţie preventivă, se aşteaptă ca procesul de extrădare să fie pus în aplicare imediat.

Odată ce le-am reţinut, Guvernul care aşteaptă să fie extrădate are două luni să facă tot procesul, însă persoanele reţinute acum au şi câteva avantaje pe care le-ar putea folosi pentru ca acest proces să nu fie dus până la capăt.

Cele două sunt reţinute într-un centru penal al Ministerului Justiţiei pentru că acum statutul lor e de persoane care urmează să fie extrădate, au intrat în februarie legal în ţara noastră, avem o solicitare de refuz de exil, vom vedea cum se va duce la capăt procesul de deportare.

Dacă (Elena Udrea – n.r.) are şi un copil nu e un impediment pentru a duce la capăt procedura de extrădare", a spus oficialul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-04



Parerea ta...

UDREA IN COSTA RICA
04 Oct 2018

care o fi diferenta dintre sobolanii din arestul romanesc si sobolanii din puscaria Costa Rica? sa ne spuna si noua cele doua panarame
MATA HARI DE PLESCOI
04 Oct 2018

SINGURUL LUCRU BUN A LUI PUSCARIE DRAGNEA , ESTE ARESTAREA LUI MATA HARI DE PLESCOI . ACUM POATE SA O IA LA UMERI CRACI IN ALEXANDRIA . SA VEZI CE VOMITA DE OPOZANTI SI BASESCU
MITICA GOARNA
05 Oct 2018

NICI COSTA RICA NU MAI ESTE CE A FOST.....
ANONIM
05 Oct 2018

A dat ciubuc la autoritati { adica mici atenti } pentru obtinerea probabila a vizei . Incep si la ei cercatarile . ha , ha .
ANONIM
05 Oct 2018

SI AVEAU MAI MULTE APARTAMENTE INCHIRIATE , CONSPIRATIV . AVEAU BANI . TE PIS PE ELE DE CURVE .
ANONIM
06 Oct 2018

A FACUT EA UN JMEN , PRIN CLOSET
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz